Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Χαμηλοί τόνοι

Τα δύο νέα μετεγγραφικά αποκτήματά της παρουσίασε χτες η ΠΑΕ ΑΕΚ. Ο 18χρονος αρχηγός της εθνικής Νέων, Γ. Κατίδης, δήλωσε χαρούμενος και στόχο «να δικαιώσω τους ανθρώπους της ΑΕΚ που με επέλεξαν. Ελπίζω να έχουμε μία καλή χρονιά. Ολες οι ομάδες έχουν προβλήματα, εμείς όμως είμαστε νεαροί ποδοσφαιριστές και θέλουμε να καθιερωθούμε. Είμαστε όλοι για τα δύσκολα. Τις απαντήσεις θα τις πάρετε στο γήπεδο».

Από την πλευρά του ο Νίκος Κατσικοκέρης, ανέφερε: «Εγινε το όνειρό μου πραγματικότητα. Ηρθα σε μία μεγάλη ομάδα, για να δείξω τι μπορώ να κάνω και να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις των ανθρώπων που με προτίμησαν. Εχω επίγνωση πού είμαι. Στόχος μου είναι να ξεπεράσω τα επτά γκολ που πέτυχα πέρσι».

Από την πλευρά του ο Β. Βλάχος ζήτησε από τους δημοσιογράφους να πέσουν οι τόνοι: «Εχετε πέσει πάνω στα παιδιά αυτά και νομίζει ο κόσμος ότι θα γίνουν ηγέτες και θα αλλάξουν την εικόνα της ΑΕΚ. Μακάρι να συμβεί αυτό, αλλά πρέπει να διατηρούμε χαμηλούς τόνους. Χρειάζονται χρόνο για να μάθουν την ομάδα, να καταλάβουν τι ζητάω εγώ στις προπονήσεις, στα παιχνίδια».

Και πρόσθεσε: «Κρατάμε μικρό καλάθι και μακάρι να πάμε για πολλά. Η ομάδα αυτή έχει να δώσει αλλά πρέπει να έχουμε υπομονή και να είμαστε συγκρατημένοι. Αυτή η ΑΕΚ χρειάζεται 2 χρόνια. Θέλει υπομονή ένα χρόνο να μονταριστούμε και αν αντέξουμε, τη νέα σεζόν με κάποιες προσθήκες να πάμε για κάτι καλύτερο. Χαμηλά τη μπάλα». Ο Ισπανός μέσος, Μιγκέλ Ανχελ Κορδέρο, δεν ανακοινώθηκε ούτε χθες. Λόγω διαδικαστικών εκκρεμοτήτων, όπως αναφέρει η ΠΑΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ