Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
Ελπίδες και όνειρα

Ετοιμοι να διεκδικήσουν ό,τι καλύτερο κόντρα στη Νιούκαστλ είναι οι ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου. Οι Περιστεριώτες, οι οποίοι αντιμετωπίζουν σήμερα εκτός έδρας την αγγλική ομάδα (22.00 ΝΟΒΑ ΣΠΟΡΤ 2), στη ρεβάνς του 1-1, γνωρίζουν πως είναι το αουτσάιντερ στην υπόθεση της πρόκρισης στους ομίλους του Europa League, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν μπορούν να ονειρεύονται.

Ο τεχνικός του Ατρομήτου Ντούσαν Μπάγεβιτς δήλωσε για την αναμέτρηση στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ»: «Αναμφισβήτητα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Τον πρώτο λόγο τον έχει η Νιουκάστλ λόγω πείρας αλλά και ποιότητας. Εμείς δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα. Θα αγωνιστούμε δίχως άγχος και πιστεύω ότι με τη βοήθεια και της τύχης μπορούμε τη μεγάλη ανατροπή. Πάνω απ' όλα χρειάζεται να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι μας και να αποφύγουμε ένα γκολ στα πρώτα λεπτά». Η αποστολή της ελληνικής ομάδας αποτελείται από τους:

Ιτάντζ, Ράντμαν, Σκόνδρα, Νάστο, Γιαννούλη, Φυτανίδη, Ταυλαρίδη, Δημούτσο, Ιγκλέσιας, Γκαρσία, Μπρίτο, Μπέλιτς, Καραγκούνη, Μπάλλα, Καραμάνο, Κούτσι, Σουμπίνιο, Επστάιν και Λαζαρίδη.

Στην αντίπερα όχθη, ο τεχνικός της Νιουκάστλ Αλαν Πάρντιου τόνισε: «Μπορεί να είμαστε το φαβορί, όμως αυτό πρέπει να το δείξουμε μέσα στο γήπεδο. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμήσουμε τον αντίπαλο. Στην Αθήνα, είδαμε απέναντί μας μια πειθαρχημένη ομάδα και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είμαστε απόλυτα αφοσιωμένοι στο παιχνίδι μας, ώστε να πάρουμε την πρόκριση».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ