Τρίτη 18 Σεπτέμβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ
Αντεπίθεση με τη Γενική Απεργία

Απεργιακό κάλεσμα απευθύνει η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Βορειοδυτικής Ελλάδας και Νήσων (ΟΕΣΒΔΕΝ) μπροστά στη Γενική Απεργία την Τετάρτη, 26 του Σεπτέμβρη.

Στην ανακοίνωσή της σημειώνει, μεταξύ άλλων: «Η επόμενη μέρα για να είναι καλύτερη και να μας συμπεριλαμβάνει, απαιτεί να ανατραπεί η πολιτική που εφαρμόζεται. Η ξένη και ντόπια τρόικα, τα κατοχικά μνημόνια, οι τοκογλύφοι, οι εφοπλιστές, οι τραπεζίτες, οι πολυεθνικές, οι μεγαλοεργολάβοι και οι καναλάρχες μας θέλουν εξαθλιωμένους, άνεργους, φτωχούς, χωρίς δικαιώματα, επαίτες, αναλώσιμους και το έχουν πετύχει σε μεγάλο βαθμό. Ο κυβερνητικός συνδικαλισμός των ηγεσιών μας, τους έχει βοηθήσει σημαντικά για να υλοποιήσουν τα σχέδιά τους.

Εχουμε μεγάλη ευθύνη αν τους αφήσουμε να ολοκληρώσουν το στόχο τους. Την Τετάρτη 26 Σεπτέμβρη 2012 το κλείσιμο των καταστημάτων μας, η συμμετοχή μας στην Γενική Απεργία, στις συγκεντρώσεις και διαδηλώσεις, πρέπει να σηματοδοτήσει τη δική μας αντεπίθεση ενάντια στη βαρβαρότητα, το μεσαίωνα και την κόλαση που βιώνουμε.

Και, ας μην κρυβόμαστε, ο στόχος πρέπει να είναι ξεκάθαρος: Ανατροπή της εφαρμοζόμενης πολιτικής και όσων την υλοποιούν».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ