Παρασκευή 21 Σεπτέμβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΥΓΕΙΑ
ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑΡΙΣΑΣ
Αγωνιστική παρέμβαση στα νοσοκομεία

Από την παρέμβαση στη Λάρισα
Από την παρέμβαση στη Λάρισα
Αγωνιστική παρέμβαση στα δυο νοσοκομεία της Λάρισας -το Πανεπιστημιακό και το Νομαρχιακό- οργάνωσε, χτες το πρωί, η Λαϊκή Επιτροπή Αγώνα Ν. Λάρισας.

Οι συμμετέχοντες στην αγωνιστική κινητοποίηση, αγωνιστές του Εργατικού Κέντρου Λάρισας και των αγωνιστικών συσπειρώσεων του ΠΑΜΕ, της ΠΑΣΥ, της ΠΑΣΕΒΕ, του ΜΑΣ και της ΟΓΕ, συγκεντρώθηκαν στις εισόδους των νοσοκομείων και στα ταμεία, καλώντας τους εργαζόμενους στο χώρο, τους ασθενείς και τους άλλους επισκέπτες των νοσοκομείων ν' αγωνιστούν μαζί τους, μεταξύ άλλων, για πλήρη και επαρκή χρηματοδότηση των νοσοκομείων - Κέντρων Υγείας - προνοιακών ιδρυμάτων από τον κρατικό προϋπολογισμό.

Αγωνιστική κινητοποίηση οργάνωσαν χτες και στο νοσοκομείο του Βόλου, οι Λαϊκές Επιτροπές Αγώνα της πόλης, οι Γραμματείες Μαγνησίας του ΠΑΜΕ και της ΠΑΣΕΒΕ και ο Δημοκρατικός Σύλλογος Γυναικών. Με παρέμβασή των συγκεντρωμένων, πάρθηκε πίσω η απόφαση του υποδιοικητή του νοσοκομείου οι ασθενείς που δεν πλήρωναν το «εισιτήριο» να κάνουν υπεύθυνη δήλωση στη Γραμματεία. Ανάλογη κινητοποίηση οργάνωσαν, χτες, οι αγωνιστικές συσπειρώσεις και στο νοσοκομείο Τρικάλων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ