Πέμπτη 27 Σεπτέμβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
«Κύκλος ποιητών»

Ο «Κύκλος Ποιητών» (Δεινοκράτους 8, 210.7212.360), φορέας μη συνδικαλιστικός, με στόχο την έρευνα, μελέτη και προβολή της ελληνικής ποίησης στο εξωτερικό, μετά από ιδρυτική γενική συνέλευση (15/9), συγκρότησε το παρακάτω ΔΣ: πρόεδρος: Ντίνος Σιώτης, αντιπρόεδρος: Αναστάσης Βιστωνίτης, γενικός γραμματέας: Δημήτρης Αγγελής, ταμίας: Γιώργος Μπλάνας, έφορος εκδηλώσεων και εκδόσεων: Γιώργος Χουλιάρας. Αναπληρωματικά μέλη: Γιάννης Κακουλίδης, Παυλίνα Παμπούδη. Ελεγκτική επιτροπή: Ηλίας Γκρης, Δημήτρης Καλοκύρης, Κώστας Καναβούρης.

Ο «Κύκλος Ποιητών», από το 2011 και μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει περισσότερες από 60 ποιητικές εκδηλώσεις ανά την Ελλάδα, και για την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης (Μάρτιος 2011), στην οποία συμμετείχαν περισσότερα από 2.000 άτομα και 4 ξένοι ποιητές.

Ο φορέας επιδιώκει συνεργασίες με την Εθνική Βιβλιοθήκη, τον Οργανισμό Πολιτισμού - Αθλητισμού - Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, το Μέγαρο Μουσικής, άλλους ελληνικούς και ξένους πολιτιστικούς φορείς και σχεδιάζει για το φθινόπωρο του 2013 το πρώτο «Athens World Poetry Festival».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ