Παρασκευή 28 Σεπτέμβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΔΙΕΘΝΗ
Καμπάνα σε Τέρι

Mπορεί να τη γλίτωσε στα πολιτικά δικαστήρια (είχε αθωωθεί τον περασμένο Ιούλη), όχι όμως και από την Αγγλική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ο Τζον Τέρι που κρίθηκε ένοχος για ρατσιστική συμπεριφορά απέναντι στον Αντον Φέρντιναντ από την πειθαρχική επιτροπή. Ο αρχηγός της Τσέλσι καλείται να καταβάλει πρόστιμο ύψους 220.000 λιρών (σχεδόν 280.000 ευρώ) ενώ τιμωρήθηκε και για τέσσερις αγωνιστικές. Ο Τέρι, ο οποίος και δήλωσε αθώος, έχει δικαίωμα έφεσης εντός 14 ημερών.

  • ΒΕΛΓΙΟ: Μπορεί ο Μιχάλης Σηφάκης να τα έχει βρει με τη διοίκηση της Σαρλερουά σε οικονομικό επίπεδο, αλλά ακόμα συμβόλαιο δεν έχει υπογράψει. Κι αυτό, γιατί οι Βέλγοι θα πρέπει να αδειάσουν μια θέση κοινοτικού στο ρόστερ τους κάτι που ακόμα δεν έχει γίνει. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα «voetbalkrant.com», η Σαρλερουά δεν έχει στα πλάνα της τον Ισπανό Πέδρο και αναμένεται να λύσει το συμβόλαιο συνεργασίας μαζί του, αλλά όσο δε συμβαίνει κάτι τέτοιο, η μεταγραφή του Μιχάλη Σηφάκη στη βελγική ομάδα βρίσκεται στον «αέρα».
  • ΡΑΛΙ: Τέλος στην παντοκρατορία του Σεμπαστιάν Λεμπ αναμένεται να βάλει ο... ίδιος, όπως ανακοίνωσε η Citroen. Ο Γάλλος πρωταθλητής του WRC εδώ και 8 χρόνια ενημέρωσε την ομάδα του ότι την επόμενη σεζόν δεν πρόκειται να λάβει μέρος σε όλους τους αγώνες που περιλαμβάνονται στο καλεντάρι. Ο 38χρονος Λεμπ, ο οποίος οδεύει προς τον 9ο σερί τίτλο φέτος, προηγείται στην κατάταξη των οδηγών με 219 πόντους, με τον ομόσταυλό του Μίκο Χίρβονεν να έπεται με 158 πόντους.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ