Τρίτη 2 Οχτώβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
Ηττα Αρσεναλ, θρίαμβος Τότεναμ

Την ήττα γνώρισε η αυριανή αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ Αρσεναλ στο «Εμιρεϊτς» αφού στο λονδρέζικο ντέρμπι έχασε από την πρωταθλήτρια Ευρώπης Τσέλσι με 2-1. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 20' με τον Τόρες για να ισοφαρίσουν οι «κανονιέρηδες» με τον Ζερβίνιο στο 42'. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Μάτα στο 53'. Οι άλλες ομάδες του ομίλου: Η Μονπελιέ ...έκλεψε 3 πόντους στη Λορένη απέναντι στη Νανσί 0-2 (67' Μπελαντά, 90' Καμαρά) και ετοιμάζεται για το παιχνίδι με τη Σάλκε χωρίς το άγχος της ζώνης του υποβιβασμού αφού ζευγάρωσε τις νίκες της. Η Σάλκε άφησε δύο βαθμούς στο Ντίσελντορφ κόντρα στη Φορτούνα (2-2) φανερώνοντας και πάλι αμυντικές αδυναμίες.

  • Οσον αφορά τους αντιπάλους του ΠΑΟ η Τότεναμ πέτυχε μεγάλη νίκη μέσα στο Ολντ Τράντφορντ με 3-2 απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έρχεται με ανεβασμένη ψυχολογία για τον αγώνα της Πέμπτης του ΟΑΚΑ στο Γιουρόπα Λιγκ. Οι άλλες αντίπαλοι επίσης νίκησαν: Λάτσιο-Σιένα 2-1, Μάριμπορ - Μούρα 1-0.
  • Η αναμέτρηση ανάμεσα σε δυο μεγάλα ονόματα της Ιβηρικής χερσονήσου ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της σημερινής 2ης αγωνιστικής των ομίλων 5-8 του Τσάμπιονς Λιγκ. Στη Λισαβόνα η Μπενφίκα θα υποδεχτεί την Μπαρτσελόνα (21.45 ΝS 1). Στο άλλο ματς του 7ου ομίλου η Σέλτικ του Γιώργου Σαμαρά έχει δύσκολο έργο στη Μόσχα απέναντι στη Σπαρτάκ (19.00 ΝS 1). Τα άλλα παιχνίδια: 5ος όμιλος: Γιουβέντους - Σαχτάρ (21.45 ΝS), Νόρτζελαντ - Τσέλσι. 6ος όμιλος: Βαλένθια - Λιλ, Μπάτε Μπορίσοφ - Μπάγερν. 8ος όμιλος: Κλουζ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (21.45 ΝS 2), Γαλατάσαραϊ-Μπράγκα.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ