Τρίτη 2 Οχτώβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Απειλούν με λουκέτο οι επιχειρηματίες

Μπορεί σήμερα να είναι προγραμματισμένη η κοινή συνέντευξη Τύπου των 14 προπονητών των ομάδων που συμμετέχουν στην Α1 ανδρών ενόψει της προγραμματισμένης πρεμιέρας του πρωταθλήματος το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, ωστόσο το τοπίο παραμένει ακόμα θολό. Αιτία τα χρήματα για τα τηλεοπτικά δικαιώματα που έχουν να λαμβάνουν οι 12 ομάδες (πλην Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού) από την ΕΡΤ, η οποία η πρόταση που έκανε φέτος δεν ικανοποίησε τις ομάδες. Λύση δε βρέθηκε ούτε στη χτεσινή συνάντηση των εκπροσώπων της Λίγκας των ομάδων με παράγοντες της ΕΡΤ. Πλέον όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά για την περίπτωση αναστολής του πρωταθλήματος. Η ΕΡΤ πρόσφερε στις 12 ομάδες (πλην Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, δηλαδή), το ποσό του 1,3 εκ. ευρώ από 1 εκ. ευρώ που έδινε. Ωστόσο, ούτε αυτό ικανοποίησε τους επιχειρηματίες που αξιώνουν ένα ποσό της τάξεως του 1,8 εκ. ευρώ, την ώρα που τα άλλα δύο κανάλια στα οποία απευθύνθηκαν, ΝΟVA και ΟΤΕ TV, δε φαίνονται ζεστά να μπουν στο παιχνίδι. Πλέον, το αυριανό έκτακτο ΔΣ του ΕΣΑΚΕ αναμένεται να είναι κρίσιμο όσον αφορά την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, αφού ακόμα και το ενδεχόμενο αναβολής φαντάζει ορατό.

  • Tις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις αναμένεται να αρχίσουν την Πέμπτη οι δύο αιώνιοι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός που θα αγωνιστούν στη Γ' φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, όπως ανακοινώθηκε χτες από την ΕΟΚ. Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο στο πιο ενδιαφέρον παιχνίδι αυτής της φάσης, ενώ ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί με τη μεγάλη έκπληξη της διοργάνωσης, τη Νέα Κηφισιά, η οποία πέταξε εκτός συνέχειας τον Αρη. Μάλιστα, υπάρχει περίπτωση το ματς να μη γίνει στην έδρα της Κηφισιάς (πιθανότερος τόπος το ΣΕΦ ή το κλειστό του Αγ. Θωμά) αλλά προς το παρόν αυτό δεν έχει οριστικοποιηθεί. Αναλυτικά, το πρόγραμμα: 03/10 Δ. Κραχτίδη (17:00) ΚΑΟΔ - Κολοσσός Ρόδου, 04/10 ΟΑΚΑ (17.00) Παναθηναϊκός - Πανιώνιος, 04/10 (19.00) Ν. Κηφισιά - Ολυμπιακός.
  • Το καλοκαιρινό σίριαλ του Παναθηναϊκού με τον Στέφαν Λάσμε ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρωί του Σαββάτου, με τους «πράσινους» να ανακοινώνουν την απόκτηση του Γκαμπονέζου σέντερ (2.03, 30).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ