Τετάρτη 3 Οχτώβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΦΑΡΣΑΛΩΝ
Να καταργηθούν όλοι οι φόροι στο πετρέλαιο

Δεκτό, με 26 ψήφους υπέρ και μόνο 1 κατά, έγινε από το Δημοτικό Συμβούλιο Φαρσάλων το ψήφισμα ενάντια στην επικείμενη αύξηση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης, που κατέθεσε ο εκλεγμένος με το ΚΚΕ δημοτικός σύμβουλος.

Το ψήφισμα, αναφερόμενο στην πλήρη εξομοίωση του πετρελαίου θέρμανσης με αυτό της κίνησης, σημειώνει: «Είναι μέτρο κατάπτυστο που οδηγεί μαζικά στη γενοκτονία τη συντριπτική πλειοψηφία του λαού μας και των παιδιών του, την ίδια ώρα που ξεδιάντροπα ενισχύονται τράπεζες, επιχειρηματικοί και εφοπλιστικοί όμιλοι με ζεστό χρήμα που ληστεύεται από τους εργαζόμενους».

Και τονίζει: «Με το παρόν ψήφισμα και χωρίς να παραβλέπουμε το σύνολο των βάρβαρων μέτρων που συνολικά εξαθλιώνουν το λαό:

α) Υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα του λαού και των δημοτών μας στη θέρμανση με φτηνό πετρέλαιο, ώστε να ζουν σε συνθήκες ασφάλειας και υγείας.

β) Καταδικάζουμε απερίφραστα την πρόθεση της συγκυβέρνησης να αυξήσει την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης, διατρανώνουμε την αντίθεσή μας και απαιτούμε τη δραστική μείωση της τιμής του, με την κατάργηση των φόρων του».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ