Σάββατο 6 Οχτώβρη 2012 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Πολλαπλό ενδιαφέρον...

Μπορεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» βαθμολογικά να γίνεται το κυριότερο ματς της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, ωστόσο για διαφορετικούς λόγους υπάρχουν αρκετά ενδιαφέροντα παιχνίδια σε μια αγωνιστική που θα γίνει όπως κάθε βδομάδα σε τρεις... δόσεις.

Αύριο στο Φάληρο ο πρωτοπόρος και αήττητος Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει τον Αστέρα Τρίπολης που είναι στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι ομάδες που ακολουθούν στη βαθμολογία τον Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Πανιώνιος, αγωνίζονται μακριά από τις έδρες τους. Ο δικέφαλος του βορρά σήμερα θα δοκιμαστεί στο Ηράκλειο από τον ΟΦΗ και δεν θα έχει στον πάγκο τον Γ. Δώνη που είναι τιμωρημένος. Οσον αφορά την ομάδα της Νέας Σμύρνης που ξεκίνησε εντυπωσιακά το πρωτάθλημα, θα δοκιμαστεί στα Γιάννενα.

Σημαντικό ενδιαφέρον παρουσιάζει και η αναμέτρηση στα Πηγάδια όπου η Ξάνθη στο ντεμπούτο του Ν. Κωστένογλου θα φιλοξενήσει τον ΠΑΟ που έχει ανεβασμένο ηθικό μετά την ισοπαλία με την Τότεναμ.

Στη Βέροια μετρά τις δυνάμεις του ο Ατρόμητος ενώ η ΑΕΚ των μυρίων προβλημάτων με υπηρεσιακή τεχνική ηγεσία θα προσπαθήσει να πάρει το πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα που ενδεχόμενα θα την ξεκολλήσει από την τελευταία θέση απέναντι στην Κέρκυρα στο Ολυμπιακό στάδιο. Στο Χαριλάου ο Αρης θα υποδεχτεί τον Πλατανιά ενώ τη Δευτέρα η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί με την αναμέτρηση στη Λιβαδειά όπου η τοπική ομάδα θα αντιμετωπίσει τον Πανθρακικό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής: ΣΗΜΕΡΑ: ΑΕΚ-Κέρκυρα 17.15 N.S 2, Βέροια-Ατρόμητος 17.15 Ν.S 1, ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 19.30 N.S 2. ΑΥΡΙΟ: Γιάννενα-Πανιώνιος 16.00 N.S 1, Ξάνθη-ΠΑΟ 18.15 Ν.S 2, Αρης-Πλατανιάς 18.15 N.S 1, Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης 20.30 N.S 1. ΔΕΥΤΕΡΑ: Λεβαδειακός-Πανθρακικός 20.30 N.S 2.

FOOTBALL LEAGUE

Επικίνδυνες αποστολές έχουν οι πρωτοπόροι της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα της Football League στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής. Αναλυτικά το πρόγραμμα: ΣΗΜΕΡΑ: Ηρακλής Ψαχνών-Εργοτέλης 19.00 ΟΤΕ ΤV. ΑΥΡΙΟ: 16.45: Επανομή-Καλλιθέα, Γιαννιτσά-Λάρισα, Πιερικός-Νίκη Βόλου, Ολυμπιακός Βόλου-Φωκικός, Ηρακλής-Θρασύβουλος, Παναιτωλικός-Βύζας, Καλλονή-Παναχαϊκή, Εθν. Γαζώρου-Καβάλα. ΔΕΥΤΕΡΑ: Δόξα Δράμας-Πανσερραϊκός 17.00 ΟΤΕ TV.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ