Σάββατο 6 Οχτώβρη 2012 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ
Οργανωμένος αγώνας ενάντια στα χαράτσια

Ν' αγωνιστούν μαζί με τα σωματεία και τις Λαϊκές Επιτροπές Αγώνα που έχουν συγκροτηθεί στις συνοικίες της πόλης, σε επαρχίες και χωριά του Νομού, καλεί το Εργατικό Κέντρο Λάρισας τους ανέργους, τους απλήρωτους, τους χαμηλόμισθους και χαμηλοσυνταξιούχους που αδυνατούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς και τα «χαράτσια» της ΔΕΗ και απειλούνται με κόψιμο του ρεύματος.

Σε ανακοίνωσή του, αφού σημειώνει ότι κανείς δεν πρέπει να σκύβει το κεφάλι και να κρατάει το πρόβλημα κρυφό, επισημαίνει ότι το ΕΚΛ αξιώνει από τη ΔΕΗ:

1. Να μην κόβει το ρεύμα σε κανέναν που δεν έχει τη δυνατότητα να πληρώσει γιατί έμεινε άνεργος, απλήρωτος, του μειώθηκε δραστικά ο μισθός, η σύνταξη.

2. Να κάνει περισσότερες δόσεις διακανονισμού, ώστε να μπορεί να πληρώσει κάποιος που δυσκολεύεται στις οφειλές του.

3. Να καταργηθεί το χαράτσι για τα σπίτια και να μειωθούν τα τιμολόγια της ΔΕΗ κατά 30% σε ανέργους, χαμηλόμισθους, χαμηλοσυνταξιούχους, φτωχούς αυτοαπασχολούμενους και μικρούς αγρότες.

Τέλος, το ΕΚΛ δίνει στη δημοσιότητα τα νούμερα των τηλεφώνων του ίδιου και σωματείων, καθώς και των Λαϊκών Επιτροπών Αγώνα με τα οποία μπορούν να επικοινωνούν όσοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τη ΔΕΗ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ