Σάββατο 6 Οχτώβρη 2012 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΜΕ - ΠΑΣΕΒΕ
Την Τετάρτη οι κινητοποιήσεις κατά της φορο-ληστείας

Κινητοποιήσεις στις Εφορίες κατά των φορολογικών μέτρων

Με συγκεντρώσεις και παραστάσεις διαμαρτυρίας σε Εφορίες σε όλη τη χώρα, την ερχόμενη Τετάρτη 10 του Οκτώβρη, ημέρα Πανελλαδικής Κινητοποίησης, απαντούν εργαζόμενοι και αυτοαπασχολούμενοι, μικροί ΕΒΕ, στα σχέδια της κυβέρνησης για τη λήψη νέων, σκληρών, φορολογικών μέτρων. Οι κινητοποιήσεις διοργανώνονται από το ΠΑΜΕ και την ΠΑΣΕΒΕ. Στην Αττική, θα γίνουν κινητοποιήσεις στις εφορίες των εξής περιοχών: Κέντρο της Αθήνας, Περιστέρι, Μενίδι, Μπραχάμι, Καλλιθέα, Νίκαια, Παλλήνη, Ηλιούπολη, Αγ. Ανάργυροι και Ν. Ιωνία.

Σε ανακοίνωσή της η Γραμματεία Αττικής της ΠΑΣΕΒΕ, σημειώνει: «Από κοινού οι εργαζόμενοι μαζί με τους μικρούς επαγγελματίες, βιοτέχνες, εμπόρους δίνουμε απάντηση με συγκεντρώσεις και παραστάσεις διαμαρτυρίας σε αρκετές Εφορίες της Αττικής.

Αντιστεκόμαστε στην επίθεση που δεν έχει τελειωμό στα δικαιώματά μας, στην ίδια μας τη ζωή, στην ίδια μας την οικογένεια. Είμαστε σίγουροι ότι μόνο με τον ενωμένο αγώνα μας μπορούμε σήμερα να βάλουμε εμπόδια στην πολιτική που μας οδηγεί στην ανεργία και στην εξαθλίωση.

Εχουμε πολύτιμη αγωνιστική παρακαταθήκη, την πρώτη αγωνιστική απάντηση και τη μεγάλη συμμετοχή στην απεργία και το κλείσιμο καταστημάτων στις 26 Σεπτέμβρη.

Καλούμε όλους, εργαζόμενους, αυτοαπασχολούμενους, αυτοκινητιστές, συνταξιούχους να αντιδράσουν οργανωμένα μέσα από τα σωματεία και τις ενώσεις, να δώσουν μαζικό και μαχητικό παρών, με συγκεντρώσεις και παραστάσεις διαμαρτυρίας στις κατά τόπους Εφορίες».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ