Τετάρτη 10 Οχτώβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ
Συλλογή υπογραφών στήριξης στο διαδίκτυο

Στη διεύθυνση katargisimnimonion.kke.gr ή km.kke.gr

Κάλεσμα σε όλους τους εργαζόμενους, τα λαϊκά στρώματα και τους μαζικούς φορείς του εργατικού λαϊκού κινήματος, καθέναν και καθεμιά που θέλει να συμβάλει στην κατάργηση των μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων, να στηρίξουν έμπρακτα την πρόταση νόμου του Κόμματος, απευθύνει το ΚΚΕ. Σ' αυτήν την κατεύθυνση, δημιουργήθηκε και ήδη λειτουργεί στο διαδίκτυο ιστοσελίδα για τη συλλογή υπογραφών στήριξης της πρότασης νόμου, στη διεύθυνση katargisimnimonion.kke.gr ή km.kke.gr

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί, με πολύ απλό τρόπο, να δηλώνει τη στήριξή του στην πρόταση νόμου του ΚΚΕ, επισκεπτόμενος απευθείας τη συγκεκριμένη ηλεκτρονική σελίδα, ή μέσα από σχετικό σύνδεσμο στις ιστοσελίδες του ΚΚΕ, της ΚΝΕ, του «Ριζοσπάστη» και του «Οδηγητή». Στην ίδια ιστοσελίδα θα δημοσιεύονται οι αποφάσεις που έχουν λάβει μαζικοί φορείς για τη στήριξη της πρότασης νόμου, καθώς και δηλώσεις στήριξης της πρότασης νόμου.

  • Στους δεκάδες φορείς του εργατικού λαϊκού κινήματος που στηρίζουν την πρόταση νόμου του ΚΚΕ, προστέθηκαν χτες το Σωματείο Εργαζομένων Καζίνου - Ξενοδοχείου και Τελεφερίκ Πάρνηθας, το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Επαρχίας Θήβας και η Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ