Τετάρτη 24 Οχτώβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

«KOKA KOΛΑ»: Σε νέες μαζικές απολύσεις προχώρησε η «COCA COLA 3E» στο εργοστάσιο της Θεσσαλονίκης. Μετά τις απολύσεις και το κλείσιμο του τμήματος της παραγωγής, προχτές ανακοίνωσε 47 απολύσεις πωλητών με πρόσχημα τη «χαμηλή αξιολόγησή τους». Συνολικά στο τμήμα πωλητών απασχολούνταν 120 εργαζόμενοι.

ΙΓΜΕ: Κινητοποίηση με συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο υπουργείο ΠΕΚΑ (Πουλίου και Αμαλιάδος) θα πραγματοποιήσουν σήμερα στις 11.00 μ.μ. οι εργαζόμενοι του ΙΓΜΕ, αντιδρώντας στην αντεργατική πολιτική της κυβέρνησης που μεταξύ άλλων έχει παραλύσει το Ινστιτούτο. Από σύνολο 300 εργαζομένων έχουν βγει στην Εφεδρεία 130, ενώ επιβάλλεται και νέα μείωση 1,5 μισθού από τους ήδη περικομμένους κατά 35% μισθούς σε σχέση με το 2009.

ΦΩΚΑΣ: Σε 24ωρη απεργία θα προχωρήσουν αύριο Πέμπτη οι εργαζόμενοι στα καταστήματα «ΦΩΚΑΣ» στη Θεσσαλονίκη, που διεκδικούν να πληρωθούν δεδουλευμένα 2,5 μηνών. Η εργοδοσία ξεκίνησε πάλι να καθυστερεί την πληρωμή των δεδουλευμένων, κάνει απολύσεις, οφείλει αποζημιώσεις. Η Σωματειακή Επιτροπή των εργαζομένων στην επιχείρηση «ΦΩΚΑΣ», καλεί τους εργαζόμενους να δώσουν τη μάχη μέχρι τέλος. Με αξιοπρέπεια και αποφασιστικότητα. Ολοι μαζί ενωμένοι, να διεκδικήσουν τα δεδουλευμένα, να υπερασπίσουν τη δουλειά τους και τα εργασιακά τους δικαιώματα.

ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟΣ - ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ: Την εκλογοαπολογιστική του συνέλευση πραγματοποιεί το Σωματείο Εργαζομένων στις Επιχειρήσεις Παραγωγής Επισιτιστικών Προϊόντων Κεντρικής Μακεδονίας, το Σάββατο 27 Οκτώβρη, στις 7.30 μ.μ., στον 1ο όροφο του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ