Παρασκευή 2 Νοέμβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Νοκ άουτ ο Κοντρέρας

Χωρίς τον Πάμπλο Κοντρέρας θα αναγκαστεί να αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στους προσεχείς αγώνες με ΟΦΗ και Μονπελιέ. Ο Χιλιανός στόπερ «κληρονόμησε» έναν τραυματισμό από το παιχνίδι με τον Αρη, όμως το ιατρικό επιτελείο των Πειραιωτών θεωρεί ότι ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του.

Την ίδια ώρα, στον Ολυμπιακό επικρατεί ανησυχία για τη συμμετοχή του Ραφίκ Τζεμπούρ για τον αγώνα με την Μονπελιέ που παραμένει αμφίβολος. Ο Αλγερινός φορ δεν έχει προπονηθεί από το πρώτο ματς των δύο ομάδων και αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να υπάρξει κάποια σοβαρή πρόβλεψη για την παρουσία του.

Εκτός παραμένουν ο Φουστέρ, ο Μοντέστο και ο Ιμπαγάσα, ο οποίος κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το παιχνίδι με τους πρωταθλητές Γαλλίας.

  • Ο Λουκάς Βύντρα αποθεραπεύθηκε σε χρόνο ρεκόρ ξεπερνώντας τη θλάση που τον ταλαιπωρούσε εδώ και μία εβδομάδα. Ο διεθνής αμυντικός προπονήθηκε για δεύτερη μέρα δίχως να νιώσει την παραμικρή ενόχληση και τέθηκε οριστικά στη διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα για το προσεχές ματς του ΠΑΟ με ΑΕΚ την Κυριακή στο Ολυμπιακό Στάδιο. Αντίθετα, τα νέα δεν ήταν τόσο καλά για τους Χάρη Μαυρία και Κώστα Τριανταφυλλόπουλο που συνεχίζουν ατομικό πρόγραμμα.
  • Την επέκταση της συνεργασίας της με τον Εργκους Κάτσε ανακοίνωσε και επίσημα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο 19χρονος παίκτης θα ανήκει στο δυναμικό του «Δικέφαλου του Βορρά» ως το 2017.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ