Παρασκευή 2 Νοέμβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΠΥΛΑΙΑΣ - ΧΟΡΤΙΑΤΗ
Πρόταση για κατάργηση τελών στους άνεργους

Οι δημοτικοί σύμβουλοι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, στο Δήμο Πυλαίας - Χορτιάτη στη Θεσσαλονίκη, καταψήφισαν την πρόταση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για κατάργηση των δημοτικών τελών για τους άνεργους και μείωση των τελών για όλες τις εργατικές και λαϊκές οικογένειες. Στη συνεδρίαση που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης, η «Λαϊκή Συσπείρωση» κατέθεσε την πρόταση αυτή, καλώντας το Δήμο να προχωρήσει σε ένα γενναίο βήμα αλληλεγγύης προς τους άνεργους και τις οικογένειές τους.

Η διοίκηση του Δήμου (ΝΔ - ΠΑΣΟΚ) επικαλέστηκε την «ανταποδοτικότητα» των δημοτικών τελών και απείλησε ότι τυχόν άρνηση πληρωμής των δημοτικών τελών από ανέργους θα σημάνει και αδυναμία του Δήμου να παράσχει υπηρεσίες στους πολίτες. Η πρόταση καταψηφίστηκε από τους δημοτικούς συμβούλους της Διοίκησης αλλά και της μείζονος αντιπολίτευσης (ΠΑΣΟΚ).

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου παραβρέθηκαν μέλη της Λαϊκής Επιτροπής Πυλαίας - Χορτιάτη στηρίζοντας την πρόταση της «Λαϊκής Συσπείρωσης». Μετά την αποκαλυπτική στάση του Δημοτικού Συμβουλίου, η Λαϊκή Επιτροπή Πυλαίας - Χορτιάτη προχωρά στη συλλογή υπογραφών με στόχο την κατάργηση των δημοτικών τελών για τους άνεργους συμπολίτες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ