Σάββατο 3 Νοέμβρη 2012 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
Αμεσες διεκδικήσεις για το Μουσικό Σχολείο

Τη συμπαράστασή του στον αγώνα του Συλλόγου Γονέων του Μουσικού Σχολείου Ζακύνθου, εκφράζει με ανακοίνωσή του το Εργατικό Κέντρο του νησιού.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται στα προβλήματα του Μουσικού Σχολείου, τις ελλείψεις καθηγητών, το κτίριο που στην κυριολεξία μπάζει νερά, τον προαύλιο χώρο που δεν είναι κατάλληλος για την παραμονή των παιδιών στον ελεύθερο χρόνο τους. Το Εργατικό Κέντρο επισημαίνει τις ευθύνες των προηγούμενων και της παρούσας κυβέρνησης για την υποχρηματοδότηση και προσθέτει: «Η Παιδεία αντιμετωπίζεται ως εμπόρευμα, ενώ το περιεχόμενο της μόρφωσης κόβεται και ράβεται στα μέτρα των μονοπωλιακών ομίλων, που θα διαμορφώσει συνειδήσεις υποταγμένες στις ορέξεις των πλουτοκρατών. Απάντηση σε όλους αυτούς είναι η συσπείρωση και δράση των εργαζομένων μέσα από τα σωματεία τους, τους μαζικούς φορείς, ώστε να βάλουν εμπόδια στα σχέδιά τους».

Το Εργατικό Κέντρο απαιτεί: Αμεση στελέχωση του Μουσικού Σχολείου με το απαιτούμενο εκπαιδευτικό προσωπικό. Αμεση αποκατάσταση του κτιριακού προβλήματος. Διαμόρφωση του προαύλιου χώρου, που να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες ψυχαγωγίας των παιδιών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ