Πέμπτη 13 Γενάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΗΜΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ
Αναγκαίοι οι συμβασιούχοι

Να παραταθεί η ημερομηνία λήξης της σύμβασης εργαζομένων στο Δήμο Ελευσίνας, εξαιτίας αυξημένων αναγκών που ανέκυψαν μετά τον καταστροφικό σεισμό της 7ης Σεπτέμβρη, ζητά με επιστολή του προς την υπουργό Εσωτερικών, Β. Παπανδρέου, ο δήμαρχος, Γ. Γεωργόπουλος.

Σχετικές αποφάσεις έχει λάβει ομόφωνα το δημοτικό συμβούλιο, καθώς, από τη μία, οι συμβασιούχοι αυτοί εργαζόμενοι υπηρετούν πάγιες και διαρκείς ανάγκες και, από την άλλη, η λήξη της σύμβασής τους, στις 23 Γενάρη, θα δημιουργήσει σημαντικό κενό στις υπηρεσίες του δήμου. «Το γεγονός αυτό - τονίζει στην επιστολή του ο δήμαρχος - θα δυσχεράνει την προσπάθεια που όλοι καταβάλλουμε, ώστε να ανταποκριθούμε στο βαθμό που μπορούμε στις πραγματικές και συνεχιζόμενες ανάγκες των συμπολιτών μας που επλήγησαν από τον σεισμό».

Ο ίδιος ενημερώνει στην επιστολή του την υπουργό πως η παράταση της σύμβασης των συμβασιούχων εργαζομένων του δήμου, αποτελεί αίτημα και της συντριπτικής πλειοψηφίας των φορέων και των κατοίκων του Δήμου, που συμμετείχαν στις σχετικές συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου. Συμπληρώνει, τέλος, πως, περίπου τέσσερις μήνες μετά το σεισμό, έχουν γίνει μεν κάποια βήματα επίλυσης των προβλημάτων που δημιούργησε, αλλά «απέχουμε αρκετά, ώστε να βγει το αποτέλεσμα και το συμπέρασμα ότι βρισκόμαστε στην προ σεισμών περίοδο».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ