Τρίτη 20 Μάρτη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΑΘΗΝΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Αρ. πρωτ.: 12090/3

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ο Δήμαρχος Καλλιθέας ανακοινώνει ότι, προκειμένου να αναθέσει την εκπόνηση της μελέτης «Διερεύνηση σεναρίων και προμελέτη ολοκληρωμένου προγράμματος ανάπτυξης και ρυθμίσεων ζώνης Παραλίας - Ιπποδρόμου», προσκαλεί μελετητές ή συμπράττοντα γραφεία μελετών να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους.

Η υποβολή των αιτήσεων εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα γίνει στις 27/4/01, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10.30 π.μ. (ώρα που τελειώνει η παραλαβή των αιτήσεων), ενώπιον της Επιτροπής Διαγωνισμού που θα συνεδριάσει στα γραφεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Καλλιθέας (Ματζαγριωτάκη 76, Καλλιθέα, τηλ. 9573.150). Δεν γίνονται δεκτές αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος που θα κατατεθούν στο πρωτόκολλο του Δήμου ή θα αποσταλούν ταχυδρομικά ή με άλλο μέσο.

Η μελέτη αφορά:

  • Τη διερεύνηση της σημερινής κατάστασης ως προς τους συντελεστές του δομημένου περιβάλλοντος της ποιότητας ζωής και της πολεοδομικής λειτουργίας της Ζώνης Παραλίας - Ιπποδρόμου του Δήμου Καλλιθέας.
  • Τη διατύπωση σεναρίων της μελλοντικής εικόνας (χωροταξικές και πολεοδομικές επιπτώσεις) της περιοχής σε σχέση με τα εξελισσόμενα σχέδια ανάπτυξης του υπερτοπικού πόλου «Ιππόδρομος - Φάληρο» στα πλαίσια των Ολυμπιακών Αγώνων 2004 και το γενικό στόχο για βιώσιμη ανάπτυξη, συνοχή και ποιότητα ζωής στις μεγάλες πόλεις.
  • Τη διασύνδεση των σεναρίων με την υπόλοιπη πόλη της Καλλιθέας και με τα τρέχοντα προγράμματα του Δήμου Καλλιθέας, στα πλαίσια μιας βιώσιμης ενότητας.
  • Τη διατύπωση ολοκληρωμένου μεσοπρόθεσμου (όριο 2005) προγράμματος «ελαχιστοποίησης των επιπτώσεων με μεγιστοποίηση των συντελεστών βιωσιμότητας και ποιότητας ζωής» για τον πολίτη της Καλλιθέας και των αναγκαίων θεσμικών ρυθμίσεων.

Η μελέτη θα εκπονηθεί στα πλαίσια του Ν. 2508/97 και την 9572/1845 απόφαση του ΥΠΕΧΩΔΕ περί «Τεχνικών Προδιαγραφών ΓΠΣ - ΣΧΟΟΠ», τα οποία θα εξειδικεύσει ο μελετητής και προσαρμόσει με το αντικείμενο και τις προδιαγραφές της υπηρεσίας.

Ο προϋπολογιμός της αμοιβής της μελέτης ορίζεται κατ' αποκοπή σε 25.000.000 δρχ. συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 8 του άρθρου 11 του Ν. 716/77.

Οσοι εκδηλώσουν ενδιαφέρον στην παρούσα πρόσκληση, πρέπει να είναι εγγεγραμμένοι στο Μητρώο Μελετητών ή στο Μητρώο Γραφείων Μελετών, και να διαθέτουν πτυχίο Γ΄ Τάξης στην κατηγορία 1 (μελέτες χωροταξικής και ρυθμιστικές).

Περισσότερες πληροφορίες και όλοι οι όροι της παραπάνω πρόσκλησης θα δίδονται στους ενδιαφερόμενους καθημερινά από 8.30 έως 14.30 από τα γραφεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Καλλιθέας (τηλ. 9573.150 εσ. 199, αρμόδιοι Ιωάννα Καϊμάζογλου, Κων. Γιαννακάκος).

Καλλιθέα 19/3/2001

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Κ. ΑΣΚΟΥΝΗΣ


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ