Τετάρτη 14 Νοέμβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΙΡΛΑΝΔΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ
Σημαντικό τεστ πριν τα δύσκολα

Την ευκαιρία να δοκιμάσει σχήματα και πρόσωπα - ώστε να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα - θα έχει απόψε (21.45, MEGA) ο Φερνάντο Σάντος. Η Εθνική αντιμετωπίζει σε φιλικό αγώνα, στο Δουβλίνο, την Ιρλανδία του Τζιοβάνι Τραπατόνι. Ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας των «γαλανόλευκων» έχει συμπεριλάβει στην αποστολή τρία νέα πρόσωπα - Ταχτσίδης (Ρόμα), Περιστερίδης (Πανιώνιος), Σταφυλίδης (ΠΑΟΚ) - ενώ άφησε εκτός αρκετούς «παλιούς».

Με το μυαλό στον επόμενο κρίσιμο επίσημο αγώνα των προκριματικών του Μουντιάλ, με τη Βοσνία, ο Σάντος και οι συνεργάτες του θέλουν να δουν πώς θα ανταποκριθούν στις απαιτήσεις οι νέοι. Οπως ο ίδιος έχει δηλώσει «είναι μια αρκετά καλή ευκαιρία πριν το επόμενο επίσημο ματς να δω κάποιους ποδοσφαιριστές, να κάνουμε δοκιμές σε σχήματα και πράγματα». Πάντως «...το σύστημα δεν αλλάζει. Η ομάδα έχει έναν τρόπο συγκεκριμένο, που δουλεύει τα τελευταία χρόνια. Δεν έχει λογική να αλλάξουμε πράγματα. Ούτε στον κορμό, η βάση παραμένει ίδια».

Την αποστολή απαρτίζουν ακόμα οι Καρνέζης (Παναθηναϊκός), Τοροσίδης (Ολυμπιακός), Βύντρα (Παναθηναϊκός), Κ. Παπαδόπουλος (Σάλκε), Παπασταθόπουλος (Βέρντερ), Σπυρόπουλος (Παναθηναϊκός), Χολέμπας (Ολυμπιακός), Τζιόλης (ΑΠΟΕΛ), Μανιάτης (Ολυμπιακός), Δημούτσος (Ατρόμητος), Κονέ (Μπολόνια), Νίνης (Πάρμα), Φορτούνης (Καϊζερσλάουτερν), Χριστοδουλόπουλος (Παναθηναϊκός), Σαμαράς (Σέλτικ), Μήτρογλου (Ολυμπιακός), Αθανασιάδης (ΠΑΟΚ), Σαλπιγγίδης (ΠΑΟΚ).

  • Φιλική αναμέτρηση δίνει σήμερα (14.30, ΔΑΚ Αργους) και η Εθνική Ελπίδων, με αντίπαλο την Αυστρία.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ