Τετάρτη 14 Νοέμβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
Στη μάχη για την κλιμάκωση του αγώνα

Στη μάχη ενάντια στις απολύσεις και τα αντιλαϊκά μέτρα έχει ριχτεί και στο Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής, με στόχο να γίνουν γενικές συνελεύσεις και καταλήψεις μέχρι σήμερα στα γραφεία προσωπικού, για να μη σταλούν τα στοιχεία που χρειάζονται και να ανοίξει ο δρόμος των απολύσεων μέσω διαθεσιμότητας.

Επίσης, το συνδικάτο καλεί σε καταλήψεις και αύριο και μεθαύριο στα δημαρχεία, και πάλι γενικές συνελεύσεις, αλλά και μοίρασμα ανακοινώσεων που θα απευθύνονται στους κατοίκους των περιοχών, καλώντας σε κοινή πάλη, αναδεικνύοντας, μεταξύ άλλων, ότι οι απολύσεις υποβαθμίζουν τις υπηρεσίες σε βάρος του λαού.

Σε προχτεσινή σύσκεψη συζητήθηκε πρόγραμμα δράσης που επιδιώκεται να κορυφωθεί με απεργία τη Δευτέρα 19 Νοέμβρη, με ζήτημα αιχμής τις απολύσεις στο Δημόσιο μέσω διαθεσιμότητας. Ηδη το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής έχει πάρει απόφαση για απεργία εκείνη τη μέρα (καλύπτει τους εργαζόμενους στους δήμους και την Περιφέρεια Αττικής). Σε ανάλογες αποφάσεις προσανατολίζονται και επιχειρησιακά σωματεία στους ΟΤΑ, ενώ το ίδιο ζήτημα θα τεθεί σε σωματεία στο υπόλοιπο Δημόσιο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ