Τετάρτη 28 Νοέμβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
Δράση σε τέσσερα μέτωπα

Ο τρίτος γύρος του Κυπέλλου Ελλάδας ξεκινά σήμερα με διπλές πλέον συναντήσεις και με τις ομάδες της SUPER LEAGUE να αναλαμβάνουν... δράση. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τέσσερις αναμετρήσεις:

Στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός (20.30) θα φιλοξενήσει την Παναχαϊκή και ο Λεονάρντο Ζαρντίμ αναμένεται να κάνει φρεσκάρισμα στην 11άδα, αφού όπως όλα δείχνουν θα ξεκουράσει πολλούς βασικούς (Κάρολ, Τοροσίδη, Μοδέστο, Μανιάτη, Αμπντούν και Μασάδο), με αποτέλεσμα θέση να παίρνουν οι Ιμπαγάσα, Φετφατζίδης, Φέισα, Ζαραδούκας, Βλαχοδήμος, Μέγερι.

Στον Ταύρο ο Φωστήρας θα υποδεχτεί τον Πανιώνιο (14.30) με την ομάδα της Νέας Σμύρνης να θέλει να σφραγίσει από σήμερα το εισιτήριο της πρόκρισης. Γερή αναμέτρηση αναμένεται να γίνει στο Ηράκλειο όπου ο ΟΦΗ, που μετράει δυο συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα θέλει να επιστρέψει στις νίκες μέσω... Κυπέλλου κόντρα στον Απόλλωνα (18.30) που είναι πρωτοπόρος στη FOOTBALL LEAGUE. Τέλος, στη Λιβαδειά η τοπική ομάδα θα αντιμετωπίσει τον Πιερικό (18.30) και έχει τον πρώτο λόγο για την επικράτηση, αν και ο Γιώργος Παράσχος, τεχνικός των Βοιωτών, δήλωσε πως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμηθεί ο αντίπαλος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ