Πέμπτη 29 Νοέμβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αθωώθηκαν οι τρεις εργαζόμενοι

Αθωώθηκαν για όλες τις κατηγορίες οι τρεις εργαζόμενοι που διώκονταν για το επεισόδιο με τον Γερμανό πρόξενο που σημειώθηκε στις 15 Νοέμβρη, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων των εργαζομένων στους ΟΤΑ, στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ, όπου πραγματοποιούνταν οι εργασίες της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης.

Οι τρεις εργαζόμενοι δικάστηκαν χτες στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο και αργά το βράδυ ανακοινώθηκε η απόφαση. Ο εισαγγελέας είχε προτείνει την ενοχή τους για τα αδικήματα της διατάραξης κοινής ειρήνης και της παράνομης βίας και την αθώωσή τους για τις υπόλοιπες.

Ο πρόεδρος του δικαστηρίου, ανακοινώνοντας την αθωωτική απόφαση, ανέφερε ότι δεν προέκυψε από τα αποδεικτικά στοιχεία και από τις μαρτυρίες ότι τελέστηκαν τα αδικήματα για τα οποία κατηγορούνται.

Με χειροκροτήματα υποδέχθηκαν την απόφαση του δικαστηρίου οι εκατοντάδες εργαζόμενοι από τους δήμους της Θεσσαλονίκης αλλά και συνάδελφοί τους από άλλους κλάδους, που από νωρίς το πρωί πραγματοποιούσαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα δικαστήρια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ