Πέμπτη 22 Μάρτη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ Ν. ΙΩΝΙΑΣ

Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΤΜΗΜΑ: ΜΕΛΕΤΩΝ ΤΕΧΝ. ΕΡΓΩΝ

Αρ. πρωτ.: 790/20-3-2000

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ

Ο Δήμαρχος Ν. Ιωνίας προκηρύσσει ανοικτή δημοπρασία με γραπτές και σφραγισμένες προσφορές, με συμπλήρωση τιμολογίου και αξιολόγηση της ποιότητας των προσφερομένων ειδών κατά ομάδες ομοειδών αντικειμένων όπως αυτές αναφέρονται στον ενδεικτικό προϋπολογισμό της μελέτης (μετά από σύγκριση δειγμάτων των προσφερομένων ειδών, που θα συνοδεύουν τις προσφορές) για την: «Προμήθεια ειδών ατομικής προστασίας (ιματισμού - υπόδησης και ειδών καθαριότητας) για το μόνιμο και το με σχέση εργασίας ΙΔ αορίστου χρόνου προσωπικό του Δήμου για το έτος 2001».

Η προμήθεια διέπεται από τις διατάξεις του Ν. 2286/95, του Ν. 2741/99, του ΠΔ 410/95 και της με αριθμ. 11389/93 απόφασης του ΥΠΕΣ «Περί ενιαίου κανονισμού προμηθειών ΟΤΑ» (ΕΚΠΟΤΑ), και ο ενδεικτικός προϋπολογισμός της ανέρχεται στο ποσό των 28.000.000 δρχ. μαζί με το ΦΠΑ που θα την επιβαρύνει.

Ο διαγωνισμός θα γίνει στο δημαρχιακό κατάστημα Ν. Ιωνίας (τέρμα Λεωφ. Ειρήνης) την 11-4-2001 ημέρα Τετάρτη ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής, με ώρα λήξης επίδοσης των προσφορών την 10η π.μ.

Στο διαγωνισμό γίνονται δεκτοί αναγνωρισμένοι προμηθευτές (κατασκευαστές ή αντιπρόσωποι οίκων του εσωτερικού με αποδεικτικά αντιπροσώπευσης) των δημοπρατούμενων ειδών εγγεγραμμένοι στα οικεία επιμελητήρια.

Η εγγύηση συμμετοχής στο διαγωνισμό ορίζεται σε 5% του ενδεικτικού προϋπ. της ομάδας ή των ομάδων ομοειδών αντικειμένων για τις οποίες θα καταθέσουν προσφορά οι διαγωνιζόμενοι, πρέπει να απευθύνεται προς το Δήμο Ν. Ιωνίας Μαγνησίας και να βεβαιώνεται με την προσκόμιση ισόποσου γραμματίου του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων ή του Δημοτικού Ταμείου ή εγγυητικής επιστολής αναγνωρισμένης τράπεζας.

Ο χρόνος ισχύος των προσφορών ορίζεται σε τριάντα (30) ημέρες από την επόμενη της διενέργειας της δημοπρασίας.

Πληροφορίες στα γραφεία της Τεχνικής υπηρεσίας και στο γραφείο προμηθειών κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (αρμόδιοι κ. Ζωγραφόπουλος - κ. Ζαγκανά, τηλ. 86826 - 86820).

Τα έξοδα δημοσίευσης βαρύνουν τον Δήμο.

Ν. ΙΩΝΙΑ 20/3/2001

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΠΑΥΛΟΣ ΜΑΒΙΔΗΣ


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ