Πέμπτη 13 Δεκέμβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Πλήθος εκδηλώσεων στο Δήμο Πετρούπολης

«Οταν η κόκκινη κλωστή χάθηκε στο δάσος»
«Οταν η κόκκινη κλωστή χάθηκε στο δάσος»
Πολλές και ενδιαφέρουσες γιορταστικές εκδηλώσεις, το Δεκέμβριο και Γενάρη, για παιδιά και ενήλικες, διοργανώνει ο Δήμος Πετρούπολης, με είσοδο ελεύθερη σε όλες τις εκδηλώσεις. Παραθέτουμε τις εκδηλώσεις μέχρι τις παραμονές των Χριστουγέννων.

- 15/12 (5 μ.μ.) Πολιτιστικό Κέντρο: Ομάδα κουκλοθεάτρου «Φτου ξελευτερία»: «Οταν η κόκκινη κλωστή χάθηκε στο μεγάλο δάσος».

- 19 και 21/12 (6.30 μ.μ.) Δημοτικό Ωδείο: Συναυλία, με χριστουγεννιάτικα τραγούδια, από τμήματα της Χορωδίας του ωδείου. Επιμέλεια, διδασκαλία: Ερη και Ροδούλα Χαρδαλή, διεύθυνση: Ροδούλα Χαρδαλή, στο πιάνο Ερη Χαρδαλή

- 20/12 (7 μ.μ.) Δημοτικό Ωδείο: Συναυλία της Τάξης κιθάρας, του Βασίλη Καναρά. Σύνολα μαθητών του Δημοτικού Ωδείου σε Χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

- 21/12 (5.30 μ.μ.) Πολιτιστικό Κέντρο: Χριστουγεννιάτικη συναυλία της «Συμφωνόπετρας» (μεικτή συμφωνική ορχήστρα καθηγητών και σπουδαστών του Ωδείου). Διδασκαλία - διεύθυνση: Φώτης Κουτζαγιώτης. Στις 7.30 μ.μ. χριστουγεννιάτικη συναυλία της Τάξης Κιθάρας του Γιώργου Μπεχλιβάνογλου (μεγάλο σύνολο σπουδαστών του Ωδείου).

- 22/12 (4.30 - 9 μ.μ.) Δημοτικό Ωδείο: Γιορτή με τα Τμήματα Προπαιδείας Δημοτικού Ωδείου. Υπεύθυνη: Γιούλα Μιχαήλ, διδασκαλία - επιμέλεια: Μαρία και Πελίνα Ανδριανοπούλου, Γιάννα Βράτιμου. Στο ισόγειο θα εκτεθεί ζωγραφική μαθητών.

- 22/12 (12 μ.) πλατεία Ηρώ: Ροκ συναυλία νέων της Πετρούπολης. Συμμετέχουν: Μουσικά σχήματα «Σύννοια» και «Eye Strike» του Δημοτικού Ωδείου, του 1ου, 2ου, 3ου και 4ου Λυκείου, του ΕΠΑΛ και το 2ου Γυμνασίου. Το τμήμα Εφαρμοσμένων Τεχνών - Γραφιστών του ΕΠΑΛ θα παρουσιάσει εικαστική παρέμβαση στο χώρο. Γλυκά θα προσφέρει ο Εμπορικός Σύλλογος Πετρούπολης.

- 23/12 (12 μ.) πλατεία Ηρώ: Εργαστήρια με χριστουγεννιάτικες εικαστικές κατασκευές: Ζωγραφική, κεραμική, χαρτοκοπτική με Δέντρο των ευχών, Γράμμα στον Αϊ-Βασίλη. Γλυκά θα προσφέρει ο Εμπορικός Σύλλογος Πετρούπολης.

Η Κινηματογραφική Λέσχη του Δήμου Πετρούπολης θα παρουσιάσει, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο (Κ. Βάρναλη 33, δίπλα στο Κολυμβητήριο) ταινίες που διακρίθηκαν στο φετινό Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης:

- 19/12 (8 μ.μ.): «Σύννεφο 9» (Γερμανία, σε σκηνοθεσία Aντρέας Ντρέσεν), με θέμα τον έρωτα και στα γηρατειά. Οι προβολές θα γίνουν στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Πετρούπολης Κ. Βάρναλη 33 (δίπλα στο Κολυμβητήριο).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ