Σάββατο 15 Δεκέμβρη 2012 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Επιχειρηματικές... κοκορομαχίες

Την παροιμία «δάσκαλε που δίδασκες...» προφανώς δεν τη γνωρίζουν στη Super League. Κατά τη χτεσινή συνεδρίαση του ΔΣ, ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγ. Μαρινάκης, επιτέθηκε στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός (και προσωπικά στον πρόεδρό της, Γ. Αλαφούζο, και στον εκ των εκπροσώπων της και στενό συνεργάτη του Χρ. Παναγόπουλο) για τις ανακοινώσεις και τις δηλώσεις με αφορμή τη διαιτησία.

Υποστηρίζοντας ότι (προφανώς μόνο των άλλων) τέτοιες συμπεριφορές δυσφημίζουν το άθλημα (όπως ήταν το θέμα στην ημερήσια διάταξη) και κυρίως απαξιώνουν και κάνουν κακό στο προϊόν. Το ωραίο είναι πως - ασπαζόμενοι, όπως αποδείχτηκε, τη ρήση «τα δικά μας είναι σύκα και δεν ακούγονται, των άλλων είναι καρύδια και ακούγονται» - με την τοποθέτηση Μαρινάκη συντάχθηκε η πλειοψηφία των άλλων ΠΑΕ... Η επίθεση στην «πράσινη» ΠΑΕ επεκτάθηκε - αν αυτό δεν ήταν η αιτία - και στην τοποθέτησή της υπέρ του ΣΚΑΪ, στο θέμα της δικαστικής διαμάχης με τη «Forthnet» («Nova»).

Να θυμίσουμε ότι πέραν της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, πρόεδρος (εκτός από δημιουργός) και στο σχήμα («Παναθηναϊκή Συμμαχία») που κατέχει την πλειοψηφία της ΠΑΕ, είναι ο Γ. Αλαφούζος. Ο μεγαλομέτοχος του ΣΚΑΪ. Επίσης πως ο Β. Μαρινάκης ήταν μέχρι πρότινος μέτοχος του σταθμού και συνέταιρος του Αλαφούζου. Τώρα εμπλέκεται σε άλλα ΜΜΕ. Ακόμα πως αμφότεροι κάνουν μπίζνες και με τη ναυτιλία...

Πάντως να σημειώσουμε (αν και είναι μάλλον περιττό) ότι όλα, προφανώς, γίνονται για... το καλό του ποδοσφαίρου και όχι για την εξυπηρέτηση συμφερόντων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ