Παρασκευή 23 Μάρτη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Το ΠΑΜΕ στη Γένοβα

«Παρών», με το δικό του ταξικό μπλοκ, θα είναι στις πανευρωπαϊκές διαδηλώσεις της Γένοβα, το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο, δηλώνοντας και με αυτόν τον τρόπο την αγωνιστική του καταδίκη στην παγκοσμιοποίηση. Στις 21 και 22 Ιούλη του 2001 - αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Γραμματεία του ΠΑΜΕ - στη Γένοβα θα συνεδριάσουν οι G8, δηλαδή οι εκπρόσωποι του διεθνούς κεφαλαίου και του ιμπεριαλισμού. Σκοπός τους, να αποτιμήσουν την πορεία της αντιλαϊκής «παγκοσμιοποίησής» τους και να χαράξουν τα νέα αντιλαϊκά τους μέτρα και τα ιμπεριαλιστικά τους σχέδια.

Ενάντια σε αυτό το μέτωπο των οικονομικά ισχυρών ιμπεριαλιστών της Γης και στα ποικίλα πλοκάμια τους, την Ευρωπαϊκή Ενωση, το ΝΑΤΟ και τους άλλους στρατιωτικο-οικονομικούς οργανισμούς τους, εμείς -υπογραμμίζει το ΠΑΜΕ - αντιτάσσουμε το διεθνές μέτωπο των ταξικών αγώνων. Στο διεθνές κεφάλαιο και στον ιμπεριαλισμό, αντίπαλο δέος είναι οι λαοί.

Σε αυτή την κατεύθυνση το ΠΑΜΕ, με το δικό του ταξικό μπλοκ, μαζί με τις άλλες ευρωπαϊκές ταξικές δυνάμεις, θα συμμετάσχει στις πανευρωπαϊκές διαδηλώσεις στη Γένοβα, τις ημέρες που θα συνεδριάζουν οι εκπρόσωποι της G8.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ