Παρασκευή 28 Δεκέμβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΜΙΑ 34ΧΡΟΝΗ βρέθηκε χτες τα ξημερώματα απανθρακωμένη, σε ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας στην περιοχή 40 Εκκλησίες Ξάνθης. Οπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία, η γυναίκα είχε ολικά και εκτεταμένα εγκαύματα στο πάνω μέρος του σώματός της και ο θάνατός της αποδίδεται σε εγκληματική ενέργεια. Στο σημείο βρέθηκαν πυροσβέστες που έσβησαν την πυρκαγιά και που ανακάλυψαν την άτυχη γυναίκα. Περισσότερα στοιχεία για το θάνατό της αναμένεται να προκύψουν από την ιατροδικαστική εξέταση που είναι σε εξέλιξη.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΕΘΝΙΚΗ Οδό Αθηνών - Πατρών, εξυπηρετούνταν οι οδηγοί για περίπου δύο ώρες, εξαιτίας τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε στις 4 προχθές το απόγευμα στο ύψος του Λαμπιρίου. Οι πληροφορίες ανέφεραν πως τα δύο οχήματα συγκρούστηκαν μετωπικά στο 188ο χιλιόμετρο με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρία άτομα. Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Πυροσβεστικής για να απεγκλωβίσουν τους τραυματίες, ασθενοφόρα για να τους μεταφέρουν στο νοσοκομείο αλλά και περιπολικά της Τροχαίας για να εκτρέψουν και να διευκολύνουν την κυκλοφορία των οχημάτων.

ΤΟ ΠΤΩΜΑ ανδρός, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, εντοπίστηκε προχθές τα ξημερώματα στη Μυτιλήνη. Τον άτυχο άνδρα βρήκε το πλήρωμα αλιευτικού σκάφους που ενημέρωσε και το Λιμενικό. Πληροφορίες ανέφεραν πως το σώμα ήταν σε προχωρημένη σήψη. Τα αίτια θανάτου θα γίνουν γνωστά από την ιατροδικαστική εξέταση.

ΕΝΑΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΑΞΙ συνελήφθη σήμερα το πρωί στη Μάνδρα Εβρου από συνοριοφύλακες όταν μετά από έλεγχο που έγινε στο όχημα, διαπιστώθηκε πως οι τέσσερις επιβάτες είχαν στην κατοχή τους πλαστά δελτία αίτησης ασύλου. Συνολικά κατασχέθηκαν το ταξί, τα πλαστά δελτία, το ποσό των 970 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ