Σάββατο 5 Γενάρη 2013 - Κυριακή 6 Γενάρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Μονά - ζυγά δικά τους

Στα 22 εκατ. ευρώ υπολογίζουν την επιβάρυνσή τους, από τη μετακύλιση στα τιμολόγια της ΔΕΗ του κόστους εκπομπής ρύπων, οι ενεργοβόρες βιομηχανίες και ζητούν από την κυβέρνηση να λάβει μέτρα αντιστάθμισης της δαπάνης, όπως εξάλλου προβλέπει και σχετική οδηγία της ΕΕ!

Οι απαιτήσεις αυτές δεν προκαλούν μόνο επειδή την ίδια περίοδο ετοιμάζονται ανελέητες ανατιμήσεις για τα νοικοκυριά, αλλά και επειδή προέρχονται από τους υπέρμαχους της «ελεύθερης» αγοράς, τους αρνητές κάθε κρατικής «παρέμβασης» που καταγγέλλουν τη «σοβιετικού τύπου» οικονομία!!!

Για μια ακόμη φορά αποκαλύπτεται η υποκρισία των μεγαλοεπιχειρηματιών. Που όταν είναι να βάλουν το χέρι στην τσέπη, έστω για να βγάλουν κάποια «ψίχουλα» ή καλούνται να συμμορφωθούν με κάποιους ελάχιστους κανόνες λειτουργίας, φωνάζουν για τον ...κρατικό παρεμβατισμό. Τον οποίο απαιτούν και αξιώνουν και κανένα πρόβλημα δεν έχουν μαζί του, όταν θέλουν να τους υπηρετήσει για να κερδίσουν ακόμη περισσότερα.

Θέλουν «απελευθερωμένα» τα τιμολόγια ηλεκτρικού ρεύματος, αλλά μόνο για το λαό. Επειδή οι ίδιοι, τάχα προσφέρουν στην εθνική οικονομία και στην απασχόληση. Οι εργαζόμενοι όμως προσφέρουν πολύ περισσότερα στην οικονομία και είναι οι μόνοι που έχουν δικαίωμα στη διαρκή ηλεκτροδότηση. Τα αφεντικά είναι μόνο φύρα, αχρείαστοι ενδιάμεσοι που αρπάζουν τον μόχθο του λαού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ