Πέμπτη 10 Γενάρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΥΠΕΛΛΟ
Προβάδισμα για ΠΑΟ, Αστέρα Τρίπολης

Yπό τις οδηγίες του νέου του τεχνικού, Ισπανού Φαμπρίτσιο Γκονζάλεθ, ο Παναθηναϊκός επικράτησε χτες του Πλατανιά με 2-1 στο ΟΑΚΑ, στον πρώτο αγώνα των δυο ομάδων για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, παίρνοντας προβάδισμα για την πρόκριση στον επόμενο γύρο ενόψει της ρεβάνς. Παράλληλα οι «πράσινοι» πήραν και μια άτυπη ρεβάνς για την ήττα τους από την ίδια ομάδα στο πρωτάθλημα. Τα γκολ για τους «πράσινους» σημείωσαν οι Σο (17') και Τοτσέ (65'), ενώ για τον Πλατανιά μείωσε με πέναλτι ο Ναζλίδης (82').

Στο άλλο παιχνίδι που έγινε χτες, αυτό που ήθελε αυτό πήρε ο Αστέρας Τρίπολης στο Βόλο, που απέσπασε πολύτιμη ισοπαλία 1-1 από τον τοπικό Ολυμπιακό και έχει πλέον την τύχη στα χέρια του στη ρεβάνς της Τρίπολης (23 Γενάρη). Το γκολ για τους φιλοξενούμενους πέτυχε ο Καλαϊτζής στο 70' ο οποίος ισοφάρισε το αντίστοιχο του Γιένκα στο 15', που είχε δώσει το προβάδισμα στους γηπεδούχους.

  • Η σημερινή δεύτερη δόση της 4ης φάσης περιλαμβάνει ακόμα δυο παιχνίδια. Στην Καλλιθέα η τοπική ομάδα θα φιλοξενήσει τον ΠΑΟΚ (20.00), ενώ λίγες ώρες νωρίτερα (17.00) ο ΠΑΣ Γιάννινα θα υποδεχθεί την ομάδα έκπληξη της προηγούμενης φάσης, Φωστήρα.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ