Τετάρτη 16 Γενάρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΡΑΣΗ ΛΑΪΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ
Κινητοποιήσεις για τα λαϊκά προβλήματα

Δωρεάν μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας, για τα παιδιά των ανέργων και των φτωχών λαϊκών οικογενειών, έχει ξεκινήσει στο 1ο Γυμνάσιο Μεταμόρφωσης, η Ενωση Γονέων Μεταμόρφωσης σε συνεργασία με καθηγητές από σχολεία της περιοχής και τη Λαϊκή Επιτροπή. Οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία, Αρχαία και Νέα Ελληνικά στα τμήματα που ήδη έχουν δημιουργηθεί για τις 3 τάξεις του Γυμνασίου. Τις επόμενες μέρες αναμένεται η δημιουργία και άλλων τμημάτων, καθώς θα συνεχίζεται η προσέλευση μαθητών με στόχο να ξεκινήσουν άμεσα μαθήματα και για τις τάξεις του Λυκείου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 210.2830.811 και 694.67.94.605

Μαζική κινητοποίηση στον ΟΑΕΔ έκανε χτες η Λαϊκή Επιτροπή Καλαμαριάς, με άνεργους και άλλους εργαζόμενους που συσπειρώνονται στην Επιτροπή, όπου απαίτησαν δωρεάν μετακίνηση στα μέσα μαζικής μεταφοράς, για ανέργους, αυτοαπασχολούμενους και απλήρωτους εργαζόμενους. Ταυτόχρονα, κάλεσαν τους άνεργους να οργανωθούν μαζικά στα σωματεία τους, να παλέψουν για το δικαίωμα στη σταθερή δουλειά, μισθούς και μεροκάματα που θα καλύπτουν τις σημερινές αυξημένες ανάγκες τους.

Κινητοποίηση στο τοπικό κατάστημα του ΙΚΑ στον Ασπρόπυργο πραγματοποιεί σήμερα στις 9.30 π.μ., η Λαϊκή Επιτροπή της περιοχής διεκδικώντας να μην προχωρήσουν σε κλείσιμο οι διοικητικές υπηρεσίες του ΙΚΑ καθώς και να μη γίνει συγχώνευση με το κατάστημα του ΙΚΑ στην Ελευσίνα, σε μία περίοδο που αυξάνονται ολοένα οι ανασφάλιστοι εργαζόμενοι ενώ συρρικνώνονται υπηρεσίες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ