Τετάρτη 28 Μάρτη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32
Μουσική
Βραδιές τραγουδιών

Παντελής Θαλασσινός
Παντελής Θαλασσινός
Μέχρι τις 7 Απριλίου θα συνεχιστεί το μουσικό «ταξίδι» των Παντελή Θαλασσινού, Ειρήνης Χαρίδου, Πάνου Ρεντίφη και Κατερίνας Παπαδοπούλου, στη «Μυροβόλο» (Φιλελλήνων 15, Σύνταγμα). Ο ταλαντούχος δημιουργός, με τη συντροφιά του, παρουσιάζει τραγούδια του, αλλά και άλλων αγαπημένων συνθετών και ερμηνευτών και παραδοσιακά απ' όλη την Ελλάδα. Μέρες λειτουργίας: Πέμπτη - Σάββατο (11 μ.μ.) και Κυριακή (3 μ.μ.).

  • Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος και η Λένα Αλκαίου συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους στην «Πανσέληνο» (Αδριανού 101, Πλάκα) και όλο τον Απρίλιο, κάθε Παρασκευή - Σάββατο (11 μ.μ.). Μαζί τους οι Δημήτρης Λογαράς και Νόνη Βουδούρη με αθάνατα λαϊκά και έντεχνα τραγούδια.
  • Μέχρι την Κυριακή των Βαΐων, θα συνεχίσουν τις μουσικές παραστάσεις τους ο Κώστας Μακεδόνας και ο Δημήτρης Μπάσης, στη «Μέδουσα». «Για του έρωτα το φως μιλάω χρόνια», είναι ο τίτλος του προγράμματος, που έχουν παρουσιάσει για περισσότερα από 100 βράδια.
  • Με την Αρλέτα στη σκηνή, ολοκληρώνεται σήμερα (9.30 μ.μ.), στο «Αερικό» (Αγαθάρχου 4-6, Ψυρρή, 32.55.359), το «1o Blues Meeting». Και μπορεί η καταξιωμένη δημιουργός να μην παίζει μπλουζ, οι στίχοι της, όμως, εκπέμπουν την ίδια ευαισθησία, που αναβλύζει από τραγούδια που αγγίζουν κατευθείαν το συναίσθημα. Στη μακρόχρονη διαδρομή της, έχει προσφέρει κομμάτια τρυφερά, που κατέχουν τη δική τους θέση στην ψυχή μας και παραμένουν άφθαρτα. Πολλά από αυτά θα μας θυμίσει στη σημερινή της εμφάνιση.
  • Συναυλία θα δώσουν ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι «Χειμερινοί Κολυμβητές», σήμερα (9 μ.μ.), στη Θεσσαλονίκη, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΚΘ (Αριστοτέλους 32 & Ολύμπου). Ενα μελωδικό καλωσόρισμα της άνοιξης από ένα σχήμα, που μας έχει προσφέρει μοναδικά τραγούδια.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ