Σάββατο 19 Γενάρη 2013 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
«ΠΑΣΟΚ, γενικώς»...

«Οι διαδικασίες για την ίδρυση νέου κόμματος θα ολοκληρωθούν στους επόμενους έξι μήνες», δήλωσε την Τρίτη ο Ανδρέας Λοβέρδος, γεγονός που μας προκάλεσε μια μικρή απογοήτευση (καθότι είναι γνωστό ότι, όπως και πολλοί άλλοι, αδημονούμε να φτιάξει ο Λοβέρδος το κόμμα του το ταχύτερο δυνατό...).

Εντούτοις, ο πρώην υπουργός, στη συνέχεια των τοποθετήσεών του, μας αποζημίωσε. Ειδικά στο σημείο που υποστήριξε ότι η «Ριζοσπαστική Κίνηση Σοσιαλδημοκρατικής Συμμαχίας» (ΡΙΚΣΣΥ), της οποίας ηγείται, «δεν θα είναι ένα ΠΑΣΟΚ νούμερο 2».

Μάλιστα, τη συγκεκριμένη δήλωση ο Λοβέρδος φρόντισε να την ενισχύσει με πειστικό τρόπο από την πρώτη κιόλας στιγμή. Συγκεκριμένα, κι απαντώντας σε ερώτηση για τη στάση που θα κρατούσε στην ψηφοφορία για τη λίστα Λαγκάρντ, ανακοίνωσε ότι θα ψήφιζε «τη θέση της τρικομματικής κυβέρνησης». Πράγμα το οποίο και έπραξε με επιδεικτικό μάλιστα τρόπο, την Πέμπτη το βράδυ στη Βουλή.

Με αυτές, λοιπόν, τις ξεκάθαρες τοποθετήσεις, αλλά και πράξεις εκ μέρους του «αναμορφωτή του συστήματος Υγείας» στον τόπο - και όχι μόνο - είμαστε, πια, κάτι παραπάνω από σίγουροι ότι η «ΡΙΣΚΚΥ» δεν πρόκειται να «μετατραπεί σε ΠΑΣΟΚ νούμερο 2», αφού είναι φανερό ότι ήταν, είναι και θα παραμείνει στον ευρύτερο εκείνο πολιτικό χώρο, τον οποίο θα περιγράφαμε και ως «ΠΑΣΟΚ, γενικώς»...


Γράφει:
ο Νίκος ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ