Τετάρτη 23 Γενάρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Διευκολύνουν τις αντιδραστικές αλλαγές

Πλάτες στη διαμόρφωση μιας αποτελεσματικότερης Δημόσιας Διοίκησης σε όφελος των μονοπωλίων βάζει η πλειοψηφία της ΑΔΕΔΥ όπως επιβεβαιώνεται και από την πρόσφατη συνάντηση της τριτοβάθμιας συνδικαλιστικής οργάνωσης με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Αντ. Μανιτάκη.

Στο σχετικό δελτίο Τύπου της ΑΔΕΔΥ, η πλειοψηφία συγκαλύπτει την ταξική φύση του κράτους, τη λειτουργία του υπέρ της αστικής τάξης κάτω από το αίτημα για ένα δημοκρατικό εκσυγχρονισμό της Δημόσιας Διοίκησης. Με αυτή την έννοια, τα όποια αιτήματά της για βελτίωση των όρων λειτουργίας του κράτους σε συνθήκες καπιταλισμού δεν μπορεί παρά να διευκολύνουν την εφαρμογή των αντιδραστικών αλλαγών στην κρατική μηχανή.

Ταυτόχρονα, η ΠΑΣΚΕ και η ΔΑΚΕ φάνηκε ότι καλοβλέπουν τη συμμετοχή τους σε Επιτροπές που θα ορίσουν τα κριτήρια αξιολόγησης και μετακίνησης των δημοσίων υπαλλήλων. Ακόμα κι αν η συμμετοχή τους δεν είναι αποφασιστική, ωστόσο νομιμοποιεί μια διαδικασία που σε καμιά περίπτωση δεν υπηρετεί ούτε τις ανάγκες των δημοσίων υπαλλήλων, ούτε του λαού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ