Πέμπτη 24 Γενάρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΔΙΕΘΝΗ
Παροδοχή ήττας από Μουρίνιο

Το γεγονός πως η Ρεάλ δεν έχει ρεαλιστικές πιθανότητες να πάρει το πρωτάθλημα και πως θα επικεντρωθεί πλέον στο Τσάμπιονς Λιγκ και το Κύπελλο Ισπανίας παραδέχτηκε ο τεχνικός της ομάδας Ζοσέ Μουρίνιο με σχετικές του δηλώσεις. Παράλληλα ο ίδιος, σε μια στιγμή που οι φήμες περί επιστροφής του στην Τσέλσι πληθαίνουν, απέκλεισε το ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία φάνταζε ως φαβορί για να τον ...κερδίσει το τελευταίο διάστημα.

ΑΓΓΛΙΑ: Ενα βήμα πριν πάρει επαγγελματική άδεια προπονητικής είναι ο Ράιαν Γκιγκς. Ο παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναμένεται να γίνει ο πρώτος ποδοσφαιριστής που θα πάρει την επαγγελματική άδεια προπονητικής, ενώ ακόμα αγωνίζεται εντός της επόμενης σεζόν και από τώρα έχουν αρχίσει να διαρρέουν σενάρια που θέλουν τον Ουαλό διεθνή να γίνεται ο διάδοχος του Σερ Αλεξ Φέργκιουσον στον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων».

ΙΤΑΛΙΑ: Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν θα παραμείνει στη Γιουβέντους ως το καλοκαίρι του 2015, καθώς επέκτεινε το συμβόλαιό του για δυόμισι χρόνια. Ο 34χρονος Ιταλός γκολκίπερ αγωνίζεται στη «μεγάλη κυρία» από το 2001 και συγκαταλέγεται ανάμεσα στους καλύτερους τερματοφύλακες της μοντέρνας εποχής. Ετσι, οι ιθύνοντες της Γιούβε εξέφρασαν την ικανοποίησή τους, αν και αρχικά ήθελαν να προσφέρουν συμβόλαιο για τριάμισι χρόνια στον Μπουφόν.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ