Πέμπτη 29 Μάρτη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Ανδρέας Δημάκης
Ανδρέας Δημάκης
Φωτ.

Σήμερα, 29 Μάρτη, συμπληρώνονται 16 μήνες από τον αποχωρισμό μας από τον ΑΝΔΡΕΑ ΔΗΜΑΚΗ, κομμουνιστή, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης.

Στη μνήμη του προσφέρουμε 30.000 δρχ. στο κόμμα μας, το ΚΚΕ, ανανεώνοντας την υπόσχεσή μας, ότι επάξια θα τιμήσουμε τους αγώνες και το όνομά του, που με περηφάνια φέρουμε.

Η γυναίκα του Κατίνα

Ο γιος του Δήμος

Η κόρη του Σοφία

* * *

Φωτ. 2

Στη μνήμη των πολυαγαπημένων γονιών μου ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΑΓΚΑΚΗ (Σωτήρη) και ΦΡΟΣΩΣ Δημητριάδου - ΜΑΡΑΓΚΑΚΗ (Γεωργίας), αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης, προσφέρουμε μαζί με τον άντρα μου 20.000 δρχ. στο κόμμα μας, το ΚΚΕ, στα ιδανικά του οποίου μείνανε πιστοί ως το τέλος της ζωής τους.

Ρούλα Μαραγκάκη - Καλαφάτη

Θόδωρος Καλαφάτης

* * *

Στη μνήμη του αγωνιστή ΝΙΚΟΥ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ στελέχους του ΚΚΕ, ο οποίος εκτελέστηκε στις 30 Μάρτη 1952, προσφέρω στο ΚΚΕ 20.000 δρχ.

Σ. Δ.

* * *

Φωτ.

Στις 19 Φλεβάρη 2001 «χάθηκε» ξαφνικά και άδικα ο αγαπητός μας συναγωνιστής και φίλος ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΗΣΗΣ, ο οποίος υπήρξε συνειδητός υποστηριχτής των κομμουνιστικών ιδανικών. Οσοι τον γνώρισαν, θα θυμούνται πάντα τον κρυστάλλινο χαρακτήρα και τη μαχητικότητά του στους λαϊκούς αγώνες. Με την ιδιότητά του υδραυλικού, ως ελεύθερος επαγγελματίας εκπροσωπούσε για πολλά χρόνια τους συναδέλφους του στο συνδικαλιστικό και συνεταιριστικό κίνημα των υδραυλικών.

Με τη συμπλήρωση 40 ημερών από το «χαμό» του, η ΚΟΒ Υδραυλικών προσφέρει στο ΚΚΕ 60.000 δρχ.

* * *

Οι Αντώνης και Αννα από τη Χαλκίδα προσφέρουν στην ΑΕ Χαλκίδας 10.000 δρχ. στη μνήμη του αγωνιστή εκπαιδευτικού ΘΑΝΑΣΗ ΦΑΛΑΓΓΑ, μέλους του ΚΚΕ και άλλες 10.000 δρχ. στη μνήμη του αγωνιστή ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΤΑΜΟΥΛΟΥ, στελέχους του ΚΚΕ και του συνδικαλιστικού κινήματος.

* * *

Στη μνήμη του εκπαιδευτικού ΘΑΝΑΣΗ ΦΑΛΑΓΓΑ, ο Κώστας Δελής από την Παραλία Αυλίδας προσφέρει 5.000 δρχ. στην ΑΕ Χαλκίδας.

* * *

Στη μνήμη του ΓΕΩΡΓΙΟΥ Κωνσταντίνου ΓΑΒΑΛΑ, ο αδελφός του Νικόλαος Γαβαλάς προσφέρει στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Νέας Ζωής - Εκατόδεντρων Περιστερίου, 5.000 δρχ.

* * *

Στη μνήμη του ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, η σύζυγός του Κατίνα Δημητρακόγιαννη προσφέρει στο ΚΚΕ 5.000 δρχ., μέσω ΚΟΒ Νέας Ζωής - Εκατόδεντρων Περιστερίου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ