Σάββατο 2 Φλεβάρη 2013 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΝΕΟΛΑΙΑ
Εκδηλώσεις για τα 1.000 φύλλα του «Οδηγητή»

Εκθέσεις σε Πάτρα και Λάρισα και άλλες εκδηλώσεις

MotionTeam

Τελευταία μέρα σήμερα στην Πάτρα για την έκθεση που διοργανώνει η Νομαρχιακή Οργάνωση Αχαΐας της ΚΝΕ για τα 1.000 φύλλα του «Οδηγητή». Η έκθεση φιλοξενείται στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης (πλ. Γεωργίου), λειτουργεί από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι και από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ και σήμερα οι δραστηριότητες στην έκθεση κορυφώνονται με μια εκδήλωση στις 7 μ.μ., με θέμα «Επαναστατικός Τύπος - Οπλο στα χέρια των κομμουνιστών, κάθε νέου που παλεύει στο σχολείο, στη σχολή, στη δουλειά», όπου θα μιλήσει ο Στέφανος Λουκάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στη Λάρισα, επίσης, γίνεται ανάλογη έκθεση αφιερωμένη στα 1.000 φύλλα του «Οδηγητή» που ξεκίνησε χτες και θα διαρκέσει μέχρι αύριο Κυριακή, στον Πολυχώρο Πολιτισμού «Χορίαμβος» (Γαληνού 5 και Φαρμακίδου). Ωρες λειτουργίας: Σήμερα Σάββατο 10.00 - 14.00 και 18.00 - 21.00, Κυριακή 10.00 - 14.00 και 17.00 - 19.30.

Στο χώρο της έκθεσης στη Λάρισα προβλέπεται να γίνουν οι εξής εκδηλώσεις: Σήμερα Σάββατο 7 μ.μ. παρουσίαση της έκδοσης του ΚΣ της ΚΝΕ «Επαναστατικός Κομματικός Τύπος» και αύριο Κυριακή, 8 μ.μ. κοπή πίτας της Νομαρχιακής Οργάνωσης Λάρισας με αφιέρωμα στο εργατικό - λαϊκό τραγούδι.

Σε άλλες πόλεις

Εκδηλώσεις για τα 1.000 φύλλα του «Οδηγητή» πραγματοποιούνται και σε άλλες πόλεις και συγκεκριμένα

  • Σήμερα Σάββατο:

-- Στη Ρόδο, με θέμα «1.000 φύλλα "Οδηγητής" - Η μαχητική φωνή της νεολαίας», στις 7 μ.μ. στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Πανεπιστημίου Αιγαίου (οδός Δημοκρατίας).

-- Στη Λιβαδειά, στην αίθουσα του ΕΣΥΝ. Στις 12 το μεσημέρι μαθητική εκδήλωση με θέμα «Διαδίκτυο και Ενημέρωση» και στις 6.30 μ.μ. βιβλιοπαρουσίαση της έκδοσης «Επαναστατικός Κομματικός Τύπος» και πολιτιστικά δρώμενα.

-- Στην Αμφισσα, με θέμα «Διαδίκτυο: Ελευθερία στην ενημέρωση ή ελευθερία στη χειραγώγηση», στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Δήμου (πλατεία Κεχαγιά).

  • Σάββατο 9 Φλεβάρη:

-- Στο Ηράκλειο Κρήτης βιβλιοπαρουσίαση της έκδοσης «Κομματικός Επαναστατικός Τύπος», στις 7 μ.μ., στο Πολύκεντρο Νεολαίας του Δήμου Ηρακλείου. Ομιλητής Στρατής Δουνιάς, αρχισυντάκτης του «Οδηγητή».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ