Πέμπτη 29 Μάρτη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Νίκη διά... περιπάτου

Σε... περίπατο μετέτρεψε ο Ολυμπιακός τον πρώτο τελικό της σειράς των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Α1 ανδρών κόντρα στον Ηρακλή, που διεξήχθη στη Γλυφάδα. Οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν εύκολα να πάρουν τη νίκη έναντι του «γηραιού» με 3-0 (25-22, 25-17, 25-19) και πλέον έχουν τον πρώτο λόγο, για να κρατήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή στον Πειραιά. Η ομάδα του Ντανιέλε Ρίτσι είχε μεγαλύτερη αρτιότητα σε όλους τους τομείς, ενώ οι «κυανόλευκοι» έδειξαν πιο ασύνδετοι και κυρίως στην άμυνα. Πάντως, οι «ερυθρόλευκοι» μετά τον αγώνα υποστήριξαν ότι δεν έπαιξαν καλά, κάτι που υποστήριξε και ο προπονητής τους: «Δεν παίξαμε καλά, αλλά χάρη στη σωστή τακτική πήραμε την πρώτη νίκη». Από την πλευρά των φιλοξενούμενων ο τεχνικός της ομάδας, Αλέκος Λεώνης, ανέφερε: «Με τα πρώτα λάθη που κάνουμε πέφτουμε ψυχολογικά και δεν μπορούμε να αντιδράσουμε. Πρέπει να βελτιώσουμε την άμυνα και το μπλοκ μας για να τα πάμε καλύτερα στη συνέχεια».

Στον πρώτο αγώνα για τις θέσεις 5-6, ο Αρης έκανε την έκπληξη καθώς κατέβαλε εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ με 3-0 (31-29, 25-21, 25-18) και πλέον διεκδικεί με αξιώσεις την έξοδό του στο Κύπελλο Συνομοσπονδίας ανδρών. Ο επόμενος αγώνας των δύο ομάδων θα γίνει μεθαύριο.

  • Σε... πράσινα χέρια πέρασε χτες το ένα από τα δύο εισιτήρια του τελικού των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών, αφού ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο παιχνίδι των ημιτελικών κατέβαλε άνετα τα Βριλήσσια στην έδρα τους με 3-0. Στο άλλο παιχνίδι των ημιτελικών, η αγωνία πήρε... παράταση, καθώς ο Πανελλήνιος επικράτησε εκτός έδρας του Φιλαθλητικού με 3-0 και ισοφάρισε τις νίκες σε 1-1.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ