Πέμπτη 14 Φλεβάρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ
Διαδηλώνουν ενάντια στην εξαθλίωση

Σήμερα στις 10 π.μ. στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης

«Εχουμε δικαίωμα να ζήσουμε καλύτερα». Για την υπεράσπιση αυτού του δικαιώματος και με καθαρό μέτωπο ενάντια στην πολιτική της τρικομματικής συγκυβέρνησης που τους τσακίζει τη ζωή, οι συνταξιούχοι βγαίνουν σήμερα στο δρόμο, μετά από κάλεσμα των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων ΙΚΑ, ΕΛΤΑ, ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΟΣΕ, ΟΑΕΕ, ΝΑΤ, ΟΤΑ, και ΤΑΕ. Η συγκέντρωση έχει οριστεί στις 10 το πρωί στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρώην Κοτζιά) και θα ακολουθήσει πορεία στο υπουργείο Εργασίας.

Στο πλαίσιο της κινητοποίησή τους απαιτούν συνάντηση με τον υπουργό Εργασίας Ι. Βρούτση, προκειμένου να του εκθέσουν τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Πάντως, όπως καταγγέλλουν οι συνταξιουχικές οργανώσεις έχει ζητηθεί αρκετές φορές συνάντηση με τον υπουργό και δεν έχει απαντήσει σε καμία.

«Η λεηλάτηση των συντάξεών μας - υπογραμμίζουν - το φόρτωμα με χαράτσια, οι κατασχέσεις από τις τράπεζες των σπιτιών μας, η αύξηση των τιμολογίων της ΔΕΗ, το κόψιμο των δώρων, η εξαφάνιση των επικουρικών συντάξεων, η άγρια φορολόγηση κ.ο.κ. ενώ από την άλλη οι περικοπές από την Επιχείρηση Ολικών Περικοπών Υγείας, όπως πρέπει να ονομάζουμε τον ΕΟΠΥΥ, οι απλησίαστες τιμές του πετρελαίου, δεν έχουν τελειωμό αλλά συνεχώς ανανεώνονται».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ