Πέμπτη 14 Φλεβάρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΩΝ
Κινητοποίηση ενάντια στη φοροληστεία

Να σταματήσει το άγριο χαράτσωμα απαιτούν τα σωματεία στους δήμους Πετρούπολης, Αγίων Αναργύρων - Καματερού και Παλαιού Φαλήρου που σήμερα οργανώνουν στάση εργασίας και παράσταση διαμαρτυρίας στις τοπικές εφορίες. Τα σωματεία Πετρούπολης και Αγίων Αναργύρων - Καματερού έχουν συγκεντρώσεις στις 12 το μεσημέρι στα δημαρχεία, το σωματείο Παλαιού Φαλήρου οργανώνει συγκέντρωση απευθείας στην τοπική εφορία στις 2 μ. μ.

Σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνεται πως «η φορολογική επέλαση που έχει επιβάλλει ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ, ΕΕ και τρόικας μεγαλώνει τη φτώχεια και την εξαθλίωση στα λαϊκά στρώματα. Την ίδια στιγμή φέρνουν νέες τρανταχτές φοροελαφρύνσεις για τους ισχυρούς επιχειρηματικούς ομίλους».

Τα σωματεία καλούν τους εργαζόμενους να βάλουν τώρα φραγμό στην εξαθλίωση μέσα από την οργάνωση του αγώνα τους. Να απαιτήσουν, μεταξύ άλλων: Να σταματήσει η άγρια φοροληστεία των εργαζομένων. Κατάργηση του ΦΠΑ στα είδη πλατιάς λαϊκής κατανάλωσης και των φόρων και των τελών για δήμο και ΕΡΤ. Κατάργηση του ειδικού τέλους ηλεκτροδοτούμενων δομημένων επιφανειών, να παγώσουν οι δόσεις των δανείων στους εργαζόμενους που είναι σε διαθεσιμότητα, όσων αδυνατούν να αποπληρώσουν, στους άνεργους κ.λπ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ