Πέμπτη 14 Φλεβάρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ
Σύσκεψη με εργαζόμενους στα τηλεφωνικά κέντρα

Το Σάββατο, 16/2, στις 10 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας

Με στόχο την οργάνωση στο κλαδικό τους συνδικάτο, στα επιχειρησιακά σωματεία και τις σωματειακές επιτροπές, για να υψωθεί τείχος αντίστασης στην επίθεση της εργοδοσίας, το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τηλεπικοινωνιών - Πληροφορικής Ν. Αττικής καλεί τους εργαζόμενους στα τηλεφωνικά κέντρα σε σύσκεψη το Σάββατο, στις 10 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας.

Οπως χαρακτηριστικά υπογραμμίζει το ΣΕΤΗΠ, «όλοι εμείς δουλεύουμε σε άθλιες συνθήκες εργασίας, με πλήθος επαγγελματικές ασθένειες λόγω του ακουστικού και του υπολογιστή, της πίεσης και της τρομοκρατίας των "στατιστικών" και των "στόχων". Μας οδηγούν στο να μην κάνουμε ούτε διάλειμμα, να πηγαίνουμε στη δουλειά άρρωστοι να μη χάσουμε μεροκάματο ή να μην αξιολογηθούμε ακατάλληλοι, στο να θέτουμε τον εαυτό μας στον κίνδυνο μήπως και τυχόν βρεθούμε στον σωρό της ανεργίας. Πληρώνουμε το ταξί από την τσέπη μας φεύγοντας από τη νυχτερινή βάρδια ή να κάνουμε ωτοστόπ. Βλέπουμε συναδέλφισσές μας να λιποθυμούν, να παθαίνουν εμφράγματα πάνω στην πίεση. Βιώνουμε καθημερινά στο πετσί μας πόσο αναλώσιμοι είμαστε για το κεφάλαιο που μπροστά στο γιγάντωμα του τζίρου του τίποτα άλλο δε μετρά».

Και υπογραμμίζει, «όλοι εμείς οι εργαζόμενοι που στοιβαγμένοι στα τηλεφωνικά κέντρα πουλάμε και εξυπηρετούμε πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας μέσα από την οργάνωση στο κλαδικό μας συνδικάτο, στα επιχειρησιακά σωματεία και επιτροπές».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ