Σάββατο 16 Φλεβάρη 2013 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ - ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 20 ΦΛΕΒΑΡΗ
ΠΑΤΡΑ - ΠΡΕΒΕΖΑ
Αγωνιστικές παρεμβάσεις σε νοσοκομεία

Σε αποκλεισμό των ταμείων των τακτικών εξωτερικών ιατρειών του νοσοκομείου του Ρίου προχώρησαν χτες το πρωί οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ στην Υγεία - Πρόνοια, της ΠΑΣΕΒΕ, του ΜΑΣ, του Συλλόγου Δημοκρατικών Γυναικών Πάτρας, καθώς και εκπρόσωποι συνταξιουχικών οργανώσεων Πάτρας. Κεντρικό σύνθημα της κινητοποίησης ήταν «Να καταργηθούν όλες οι πληρωμές από τους ασθενείς. Κανένας άνεργος, ανασφάλιστος, χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη».

Η κινητοποίηση βρήκε θετική ανταπόκριση τόσο από τους εργαζόμενους του νοσοκομείου όσο και από τους ασθενείς. Οπως τόνισε κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης ο Παναγιώτης Σουλελές, μέλος του ΔΣ του σωματείου εργαζομένων στο Ρίο, στέλεχος του ΠΑΜΕ, «νέες περικοπές σε φάρμακα, υγειονομικό υλικό μέχρι και 13% ζητά το υπουργείο Υγείας με έγγραφο που έστειλε στη διοίκηση του νοσοκομείου. Είναι ώρα να βάλουμε φραγμό στην εξαθλίωση που ετοιμάζουν μέσα από την οργάνωση του αγώνα μας. Να δώσουμε ηχηρή απάντηση με τη μαζική μας συμμετοχή στην απεργία στις 20 του Φλεβάρη».

Αντίστοιχη κινητοποίηση έκαναν προχτές το πρωί μπροστά από το Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας η τοπική γραμματεία του ΠΑΜΕ και μέλη από διάφορα σωματεία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ