Πέμπτη 21 Φλεβάρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΡΕΥΝΑ σε διαμέρισμα στα Τουρκοβούνια στο Γαλάτσι πραγματοποίησε προχτές η Αστυνομία. Η Αστυνομία ερεύνησε το ισόγειο διαμέρισμα, αναζητώντας στοιχεία που θα συμβάλουν στον εντοπισμό των υπολοίπων δραστών της διπλής ληστείας στο Βελβεντό Κοζάνης. Εξάλλου, σε ένα στενό της Νάουσας, βρέθηκε εγκαταλελειμμένο τζιπ που εκτιμάται ότι είναι αυτό με το οποίο διέφυγαν οι ασύλληπτοι δράστες της διπλής ληστείας στο Βελβεντό Κοζάνης το οποίο είχαν αρπάξει από τον οδοντίατρο που κράτησαν ως όμηρο.

ΣτΕ:Το λεγόμενο δημόσιο συμφέρον επιστρατεύει για άλλη μια φορά το Συμβούλιο Επικρατείας προκειμένου να νομιμοποιήσει το πρόστιμο 200 ευρώ που επιβάλλεται σε όσους αρνούνται να πληρώσουν τα διόδια ή ανεβάζουν τις μπάρες για να περάσουν. Με αυτό το σκεπτικό το Δ' Τμήμα του Ανώτατου Διοικητικού Δικαστηρίου απέρριψε προσφυγή του δημάρχου Ωρωπού, ο οποίος ζητούσε να ακυρωθεί το πρόστιμο 200 ευρώ που του επιβλήθηκε το Μάρτη του 2011, όταν οδηγώντας το αυτοκίνητο του Δήμου Ωρωπού στα διόδια Αφιδνών πέρασε χωρίς να πληρώσει διόδια.

ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΤΟΜΑ αποπειράθηκαν να δραπετεύσουν χτες το βράδυ από τις φυλακές Κορυδαλλού (4η πτέρυγα), λίγο μετά τις 20:30. Οι δύο εντοπίστηκαν στον ακάλυπτο χώρο των φυλακών, ενώ οι άλλοι δύο αναζητούνταν στο χώρο εντός των φυλακών και στους γύρω από τη φυλακή χώρους μέχρι αργά το βράδυ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ