Τρίτη 26 Φλεβάρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΔΙΕΘΝΗ
«Ιδρωσαν» πριν... το El Clasico

Σκούρα τα βρήκαν Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης στο τελευταίο τεστ πριν τη σημερινή μεταξύ τους αναμέτρηση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας («Καμπ Νου», 22.00, ΟΤΕ TV) που για την 25η αγωνιστική της Πριμέρα Ντεβιζιόν στην Ισπανία επικράτησαν δύσκολα της Σεβίλης με 2-1 και της Λα Κορούνια με το ίδιο σκορ αντίστοιχα.

  • Χωρίς νικητή έληξε το ντέρμπι του Μιλάνου, αφού Ιντερ και Μίλαν αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 για την 26η αγωνιστική του Καμπιονάτο. Με νίκη συνέχισε η πρωτοπόρος Γιουβέντους που επιβλήθηκε άνετα της Σιένα με 3-0, ενώ η Ρόμα με γκολ του Τοροσίδη στο 93' πήρε σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Αταλάντα με 3-2.
  • Την πορεία της προς την κατάκτηση του φετινού τίτλου στην Αγγλία συνέχισε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που νίκησε την ΚΠΡ με 2-0. Νίκη και για τη Μάντσεστερ Σίτι που στο ντέρμπι της 27ης αγωνιστικής επιβλήθηκε της Τσέλσι με 2-0. Εξάλλου η Σουόνσι κατέκτησε το Λιγκ Καπ επικρατώντας της Μπράντφορντ στον τελικό με 5-0. Αυτός ήταν ο πρώτος τίτλος για τη Σουόνσι στα 100 χρόνια της ιστορίας της.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ