Σάββατο 31 Μάρτη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΒΟΛΟΣ
ΟΧΙ στο νομοσχέδιο για τη Δημοτική Αστυνομία

Την αντίθεσή του με το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τη Δημοτική Αστυνομία, που προβλέπει τη μετατροπή της σε έναν ακόμα κατασταλτικό μηχανισμό, εκφράζουν σε ανακοίνωσή τους ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Νομού Μαγνησίας και οι υπάλληλοι της Δημοτικής Αστυνομίας του Βόλου.

Στην ανακοίνωση που απέστειλαν στο βουλευτή του ΚΚΕ Ν. Γκατζή, προκειμένου να ενημερωθεί για τις θέσεις τους, επισημαίνεται: «Είμαστε αντίθετοι με την άποψη ότι πρέπει ν' αλλάξει το καθεστώς της ήδη υπάρχουσας υπηρεσίας και να μετατραπεί σε μια υπηρεσία με άλλη δομή, σκέψη και καθήκοντα. Οπως συμπεραίνεται, βάσει αυτών των δεδομένων αλλάζει ριζικά η δομή της υπηρεσίας και τα καθήκοντα για τα οποία προσληφθήκαμε.

Ζητάμε σε περίπτωση που ψηφιστεί το επικείμενο νομοσχέδιο να μας δοθεί το καθ' όλα νόμιμο και δημοκρατικό δικαίωμα της επιλογής, δηλαδή το δικαίωμα της μετάταξης, σε όσους επιθυμούν, σε άλλες υπηρεσίες του δήμου ή γενικότερα των ΟΤΑ. Ζητάμε, επίσης, τη βοήθειά σας στο δίκαιο αίτημά μας, το οποίο αποτελεί και αίτημα της συντριπτικής πλειοψηφίας των υπαλλήλων της ειδικής υπηρεσίας όλης της χώρας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ