Τετάρτη 6 Μάρτη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Επικίνδυνοι για το λαό

«Μεταξύ των υποχρεώσεων που έχει αναλάβει η Ελλάδα στο πλαίσιο της μεταναστευτικής πολιτικής που επιβάλλει - υπαγορεύει η Ευρωπαϊκή Ενωση είναι το δικαίωμα στην εκπαίδευση των μεταναστών, καθώς και σειρά άλλων κοινωνικών δικαιωμάτων. Αποτέλεσμα πρώτο: Τα σχολεία έχουν κατακλυστεί από αλλοδαπούς μαθητές. Αποτέλεσμα δεύτερο: Το επίπεδο εκπαίδευσης έχει υποβιβαστεί, προσαρμοζόμενο στο επίπεδο των αλλοδαπών μαθητών. Αποτέλεσμα τρίτο: Οι θέσεις στους παιδικούς σταθμούς καλύπτονται κατά κύριο λόγο από παιδιά μεταναστών. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΕΤΑΡΤΟ, η Χρυσή Αυγή υποκαθιστά το κράτος και ιδρύει παιδικούς σταθμούς!!! μόνο για ελληνόπουλα. Θα αντιδράσει η κυβέρνηση και με ποιο τρόπο ή μήπως το επιδιώκει για πολλούς λιγότερο ή περισσότερο γνωστούς λόγους; Πού οδηγεί η κατευθυνόμενη Παιδεία ήδη από την πολύ τρυφερή ηλικία; Και εμείς ως Ελληνες πόσα ακόμη θα δεχθούμε;»...

Στο μεγαλύτερο μέρος της η ανακοίνωση αυτή θα μπορούσε να έχει γραφτεί από τη «Χρυσή Αυγή». Ανήκει όμως στο ΛΑ.Ο.Σ. Τον οποίο δεν τον πήρε ο πόνος ούτε για τους «Ελληνες», εκείνους της φτωχολογιάς, ούτε για τα παιδιά τους. Αλλωστε αυτοί δεν έχουν να μοιράσουν τίποτα με τους μετανάστες και τα δικά τους παιδιά, στους οποίους ξεδιάντροπα ο ΛΑ.Ο.Σ. φορτώνει τα αποτελέσματα μιας πολιτικής προς όφελος των λίγων που αφαιρεί στοιχειώδη δικαιώματα από τα παιδιά όλων, Ελλήνων και μεταναστών εργατών. Δικαιώματα όπως η σίτιση, η στέγαση, η πρόσβαση σε παιδικούς σταθμούς, όσους έχουν απομείνει, και αργότερα στη μόρφωση, το περιεχόμενο της οποίας δεν υποβαθμίζεται επειδή προσαρμόζεται στο επίπεδο των αλλοδαπών αλλά επειδή προσαρμόζεται στις ανάγκες των παρασίτων που πολιτικά εκπροσωπεί ο ΛΑ.Ο.Σ. Μιας πολιτικής εν ολίγοις που καταδικάζει ΟΛΑ ανεξαιρέτως τα παιδιά του λαού στη φτώχεια.

Ο καημός του ΛΑ.Ο.Σ. είναι που η όμορη ιδεολογικά και πολιτικά Χρυσή Αυγή του αφαίρεσε την πρωτοκαθεδρία, πήρε κεφάλι, και τα δικά της μισαλλόδοξα κηρύγματα «σκεπάζουν» αυτά του Καρατζαφέρη. Αμφότερες οι δύο πολιτικές δυνάμεις είναι επικίνδυνες για το λαό και ο κίνδυνος που εκπροσωπούν αντιμετωπίζεται μόνο με την καταδίκη και την πολιτική απομόνωσή τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ