Παρασκευή 14 Γενάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΑΡΓΟΣ
Αγωνιστικό συλλαλητήριο

Συγκέντρωση ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική

Σε παναργολικό συλλαλητήριο, σήμερα στις 11 το πρωί, στην πλατεία Αγίου Πέτρου στο Αργός, θα διαδηλώσουν την αντίθεσή τους στην κυβερνητική πολιτική συρρίκνωσης του εισοδήματός τους εργαζόμενοι, άνεργοι, αγρότες, επαγγελματοβιοτέχνες και νέοι. Το συλλαλητήριο διοργανώνει η Συντονιστική Επιτροπή Φορέων Αργολίδας, που καλεί να πάρουν μέρος οι κάτοικοι όλου του νομού για να διαδηλώσουν ενάντια στις πολιτικές της ΕΕ και της κυβέρνησης.

Η Συντονιστική Επιτροπή, προχωρεί σαν πρώτο βήμα στο σημερινό Συλλαλητήριο, καθώς η κατάσταση σε όλες τις κοινωνικές ομάδες χειροτερεύει καθημερινά με τα εισοδήματά τους να συρρικνώνονται. Οι αγρότες βρίσκονται σε τραγική κατάσταση, καθώς οι τιμές στα πορτοκάλια έχουν μειωθεί δραματικά, κάτι που επηρεάζει όλα τα κοινωνικά στρώματα του νομού, αφού είναι το βασικό εισόδημα του νομού. Οι ανεργία στο νομό έχει φτάσει στο 20% καθώς τα εργοστάσια συσκευασίας υπολειτουργούν και οι βιοτεχνίες κλείνουν καθημερινά. Λουκέτο βάζουν καθημερινά και τα καταστήματα.

Αυτή η κατάσταση, με δεδομένη την απάθεια που έχουν δείξει μέχρι σήμερα οι φιλοκυβερνητικές ηγεσίες των τοπικών συνδικάτων και συνεταιρισμών, οδήγησαν φορείς του νομού να συσπειρωθούν και να παλέψουν ενωμένοι για την επίλυση των προβλημάτων τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ