Παρασκευή 14 Γενάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΛΑΡΚΟ
Κάλεσμα αντίστασης

Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ

Την ανάγκη να παλέψουν οι εργαζόμενοι της Λάρκο στη Λάρυμνα να παραμείνει το εργοστάσιο στο δημόσιο και στην υπηρεσία του τόπου και όχι να δοθεί για τα συμφέροντα των πολυεθνικών, τόνισε ο Γ. Σταυρόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του εκεί χτες το πρωί, επικεφαλής κλιμακίου του Κόμματος αποτελούμενο από μέλη της ΝΕ Στερεάς Ελλάδας και της ΚΟ της Λάρυμνας.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι η διεύθυνση της επιχείρησης, δεν επέτρεψε στο κλιμάκιο του Κόμματος να μπει στο εργοστάσιο και να συνομιλήσει εκεί με τους εργαζόμενους! Η δικαιολογία που πρόβαλε ήταν, ότι επιτρέπεται μόνο σε βουλευτές κομμάτων να περιοδεύουν στο εργοστάσιο. Τελικά, τα μέλη του κλιμακίου συναντήθηκαν με τους εργαζόμενους στην πύλη του εργοστασίου, κατά τη διάρκεια της αλλαγής της βάρδιας. Το κλιμάκιο του Κόμματος μοίρασε την εκλογική διακήρυξη του ΚΚΕ και συνομίλησε με τους εργαζόμενους.

Ο Γ. Σταυρόπουλος, μιλώντας στους εργαζόμενους, αναφέρθηκε στα ασφαλιστικά, μισθολογικά και εργασιακά θέματα και κάλεσε τους εργαζόμενους να παλέψουν μαζί με το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα, για να ανατρέψουν την αντεργατική πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση. Ταυτόχρονα, τους κάλεσε στις επερχόμενες εκλογές να καταδικάσουν με την ψήφο τους τα κόμματα του δικομματισμού (ΠΑΣΟΚ και ΝΔ) και τις εφεδρείες τους και να υπερψηφίσουν το ΚΚΕ, τη μόνη φωνή υπεράσπισης των δικαιωμάτων τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ