Τετάρτη 27 Μάρτη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΝΕΟΛΑΙΑ
Εκδηλώσεις της ΚΝΕ σε πανεπιστήμια και ΤΕΙ
Σήμερα, Τετάρτη

Οι ΟΒ Φιλολογικού Αθήνας, στις 12 το μεσημέρι, στο αμφιθέατρο 427, με θέμα «Ο ρόλος του παιδαγωγού στη διαμόρφωση της προσωπικότητας». Ομιλητής ο Κυριάκος Ιωαννίδης, μέλος του Τμήματος Παιδείας και Ερευνας της ΚΕ του ΚΚΕ.

Οι Οργανώσεις της ΚΝΕ σε Δημόσια Διοίκηση, ΤΟΠΑ και ΔΕΣ του Πάντειου, στις 12 το μεσημέρι, με θέμα «Το αβέβαιο μέλλον της Ευρωζώνης». Ομιλητής Ηλίας Τσιμπουκάκης, μέλος του Τμήματος Οικονομίας της ΚΕ του ΚΚΕ.

Η ΟΒ Πληροφορικής Πανεπιστημίου Αθήνας, με θέμα «Ενημέρωση και Διαδίκτυο». Ομιλητής Στρατής Δουνιάς, αρχισυντάκτης του «Οδηγητή».

Η ΟΒ Τμήματος Ενεργειακής Τεχνολογίας ΤΕΙ Αθήνας, στη 1 μ.μ., με θέμα «Ενέργεια: Εμπόρευμα αντί για κοινωνικό αγαθό».

Η Τομεακή Οργάνωση Σχολών Γεωτεχνών του ΑΠΘ, στις 2 μ.μ., αμφιθέατρο «Τσιρογιάννης» της Κτηνιατρικής, με θέμα «Η αγροτική παραγωγή και οι Θέσεις του ΚΚΕ». Ομιλητής Ουγγρίνος Αλέκος, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Η ΤΟ ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, με θέμα «Για τις διατροφικές ανάγκες του λαού. Κοινωνικό αγαθό ή αντικείμενο κερδοφορίας των μονοπωλίων; Η θέση του ΚΚΕ», στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Αύριο, Πέμπτη

Η ΟΒ Τουρκικών και Σλαβικών Σπουδών, στις 2 μ.μ., με θέμα «Οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή». Ομιλητής Νίκος Ζαχαρόπουλος, στέλεχος της ΚΝΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ