Παρασκευή 14 Γενάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μνημεία πολιτικής χυδαιότητας οι μηνύσεις Γιαννόπουλου
ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ πρωθυπουργός και κυβέρνηση

Με τη δήλωσή του ότι  δε θα είναι υπουργός Δικαιοσύνης όταν γίνει η δίκη κατά του «Ρ», ο Ε. Γιαννόπουλος ουσιαστικά παραδέχτηκε ότι παρεμβαίνει στο έργο της Δικαιοσύνης, ως πολιτικός προϊστάμενος των δικαστών

Κάθε μέρα που περνάει γίνεται όλο και περισσότερο καθαρό στην ελληνική κοινωνία ότι η αήθης, υβριστική, αντιδημοκρατική πρακτική του Ε. Γιαννόπουλου, με την επιχείρηση χειραγώγησης του Τύπου, περιορισμού της ελευθερίας και της άσκησης πολιτικής κριτικής, έχει την ανοχή, στήριξη, ενθάρρυνση συνολικά της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ. Ο ίδιος ο πρωθυπουργός της χώρας, Κ. Σημίτης, είναι συνυπεύθυνος και συνένοχος στην κατρακύλα του «ιδιόρρυθμου» υπουργού του, όπως καθημερινά αποκαλούν κορυφαία στελέχη του κυβερνώντος κόμματος τον συγκεκριμένο υπουργό και τις αθλιότητές του.

Η μήνυση του υπουργού Δικαιοσύνης κατά του «Ρ», η οποία μόλις χτες έγινε γνωστή κατά τη διαδικασία της προανάκρισης, αποτελεί ένα πραγματικό μνημείο αντιδημοκρατικής χυδαιότητας, αντικομμουνιστικού παραληρήματος και πολιτικού θράσους. Ακόμα πιο μαχητικά, πιο αποφασιστικά, ο ελληνικός λαός, ανεξάρτητα από ιδεολογικές και πολιτικές προτιμήσεις, ανεξάρτητα από κομματικές εντάξεις, θα καταδικάσει τέτοιες πρακτικές, που θυμίζουν τις μαύρες μέρες σ' αυτό τον τόπο.


ΣΕΛ.  6   -   8

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ